Dagen begyndte meget langsomt. Jeg nærmest kravlede dagen i gang 😉

Fik lige gang i en gang grødboller, en simpel færdigblanding, og de smager fantastisk.

Senere gik jeg gang i noget oprydning af mit redskabsrum, en del skulle på forbrændingen, var så heldig at være i selskab med Otto og Frida, da yngstepigen havde også havde et læs. Tænk sig der var så meget, at vi kørte i 2 biler 😂

Bagefter fik jeg hjælp til støvsugning af min bil, dejligt at få en hjælpende hånd til dette. Ville gerne selv, det koster bare et par dage med vildt mange smerter og ingen nattesøvn, så hellere bed om hjælp. Har prøvet en masse alternative måder at klare denne opgave, det eneste der virker, er hjælpen udefra.

Vi fik da også lige bilerne i vaskehallen, det pyntede på dem begge, og børnene nød det til fulde.

Ja det var en dejlig langsom dag hele dagen. Fik da også lige nydt nogle solstrejf, ved der kommer noget andet vejr, de kommende dage.

4 Comments

 • Catarina 10. januar 2021 at 11:13

  Tøj, de boller ser da lækre ud. Mums.
  Dejligt t få ryddet ud og sorteret. Vi er så småt også i gang, for vi er blevet enige om, at det vi ikke har brugt det sidste år, er nok ikke noget vi kommer til at bruge igen, så det ryger på dumpen eller til røde kors. 😀
  Dejlig du fik hjælp til støvsugning af bilen og efterfølgende vask. Det er som om sådanne biler kører meget bedre når de er rene 😉

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 10. januar 2021 at 13:16

   Og de smager på samme måde.
   Det er præcis det projekt jeg har kastet mig over. Der er bare for 2 år. Ups.

   Reply
 • conny 11. januar 2021 at 10:12

  Jeg må se efter de grødboller, nu du skriver, det er en færdigblanding. Jeg får sjældent bagt boller fra bunden.
  Selvom vi hen over det seneste års tid har ryddet ud pga. snarlig flytning, mangler vi stadig at vælge mere, der ikke skal med til næste bolig. Jeg ville ønske, jeg var bedre til at få det gjort. Men nu er vi nået dertil, hvor det kommer til at gøre ondt.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 13. januar 2021 at 07:53

   Den færdigblanding er fra Valsemøllen, grønlig emballage. Købt i Bilka.

   Det er svært at rydde ud. Tankerne, jamen det kan jeg da godt bruge etc., en sætning jeg har fået fyldt på, har jeg brugt det siden sidst jeg kasserede? Det er nu blevet den sætning jeg vil bruge her i 2021. Og når jeg køber nyt er det med ordene – Need to have / Nice to have – Hvor diskussionen i den sidste virkelig skal overvejes, er det så vigtig eller.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.