En meget smuk morgen – En dejlig torsdag

Det var en fornøjelse at vågne op til her torsdag morgen. Det var en fornøjelse at komme ud og mærke denne bidende frost. Jeg er vild med denne type vinter, vi har haft de sidste 2 dage, jeg kan virkelig mærke dybt inde i mig, det giver mere ro, mere glæde, flere smil.

Nu lige – når jeg kigger ud, så er der nedbør, det er ikke regn, det er ikke rigtig sne…. Bare et godt råd, tjek lige hvor koldt det har været i nat, før du sætter dig bag rattet fredag morgen, og ja, bliv nu ikke overrasket, hvis det er glat. Tag og være forberedt, det er jo denne årstid.

Weekenden er lige om hjørnet …. det glæder jeg mig til – jeg skal nemlig en masse med familien, og med mig selv…. Jeg vil fortælle bagefter, jeg har lidt for meget på to do listen, jeg er forberedt på der skal slettes noget, jeg vil hellere lade tiden råde over, hvad der bliver slettet, så har jeg ikke dårlig samvittighed, har jeg sagt min to do liste højt, og jeg ikke når alt, får jeg dårlig samvittighed, også selvom jeg er klar over jeg ikke kan efterleve listen.

Her til aften, efter aftensmaden, frøs jeg vildt meget, jeg ville bare se en krimi på DR2 – Sagen genåbnet. Der blev tændt op under samtlige levende lys, en dyne blev fundet, og en kande varm the brygget. Nu har jeg varmen, desværre vil søvnen ikke indfinde sig. Håber den vil komme snigende. Glæder mig.

No Comments

 • Pia Charlotte 5. december 2008 at 09:09

  Meget stemningsfyldt indlæg med masser af hygge, fornemmer varmen fra lysene, dynen og hygge med en dejlig kande te.

  Håber du fik søvn i øjnene og er beredt nu til en ny dag.

  God weekend fra det sydfranske.
  Pia-Charlotte

  Reply
  • abildjyden 6. december 2008 at 20:51

   Hej Pia Charlotte

   Tak skal du have…. Jeg kom op, ikke helt frisk, dog gik dagen godt, jeg hverken gabte eller glippede aftaler.

   Reply

Skriv et svar