En mørk våd morgen

Nu er året 2013 knapt 3½ døgn gammelt. Weekenden nærmer sig stille og roligt. Morgenstunden var mørk og våd,


Nu er det så vådt og gråt.

Mit humør bliver påvirket, det mærker jeg tydeligt. Jeg lever i krybesporet normalt, så har jeg et fantastisk liv, når så vejret er som i dag, så går jeg næsten i stå.

Jeg har ofte filosoferet over, hvad lys/mørke, kulde/varme kan påvirke. Jeg er til sol og varme. Vinteren gør mig til bjørn, jeg kravler i hi.

2013 begyndte med et meget smukt vejr her. Jeg gik jeg kl. 2.00, og her var blevet klart vejr. Temp. var omkring de 8 grader. OG eftermiddagen blev benyttet i skoven, ikke med kamera, det var med Endomonde. Det var meget mudret, skidt pyt, det var smukt. Der var lyst, og sol J

Mine skavanker viste så sind resten af den 1. og hele 2. januar, jeg var så kvæstet efter en ellers fabelagtig Nytårs aften, hos nogle gode venner. Okay, jeg vidste det jo godt.

Glæder mig over jeg kan leve i krybesporet pt. Det giver mig muligheden for at komme hurtigere om på den anden side, efter en dejlig nytårs aften. Det er ikke tømmermænd jeg bliver ramt af. Jeg er bare totalt udbrændt.

Ønsker herfra en dejlig fredag.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.