Hvilken nød er det så?

Det er mine fødder og læg, det handler om. Du kan se lidt af årsagen på billedet, og ja, sandalen var meget løs omkring min fod, så det er ikke derfor du kan se aftegninger. Har jeg små lette bomuldsstrømper på, så har jeg rib delen afsat omkring læg.

Jeg har det bedst, og får en rimelig nattesøvn – hvis jeg ikke har strømper, leggings og sko på. Samt ikke stået, gået eller siddet for meget. Min underfod vil helst ikke røre noget, da der er kommet arvæv, efter overbelastning.

Hvorfor?

Jeg har været ved læge, jeg får masser af vanddrivende, hvis jeg ikke får dette, så ville jeg overhovedet ikke kunne stå på mine fødder. Nu er jeg sendt til Sahva, skal til første undersøgelse i morgen. Mon det kan hjælpe mig?

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.