En regnfuld onsdags gøremål

I dag gik jeg amok på Facebook. Jeg har inviteret en masse venner til dette forum. Måske er der mange af dem der allerede er bruger dette sted, selvom jeg har søgt, og ikke fundet dem. 1 kom rimelig hurtig på, det bliver sjovt at se hvor mange jeg har lokket til dette Facebook fænomen.

Jeg har mødt en tidligere kor veninde på Facebook, vi er samme årgang, og sang begge 2 stemme, det var et kor for lige stemmer, hvis vi skal i et blandet kor hedder det vel altstemme.

Samtidig har jeg fundet nogle af min yngste datters børnehave veninder, og min nummer 2 datters veninder fra folkeskolen, har sendt en hilsen til dem. Min søns skoleveninder fra de små klasser skriver jeg en hilsen med af og til. Der er en der er ved at uddanne sig til sygeplejeske, er lidt nysgerrig om hun bliver ramt pga. strejken, sendte derfor en personlig hilsen til hende i dag.

Aftenen slutter af ved mit tv. Det var først Criminal Mind på kanal 5. og ja, så kan jeg jo ikke lade være med Sex And The City, den er begyndt forfra, mener det er afsnit 21 og 22 her i aften. Det er bare lige god hygge for mig.

De nye smertestillende er tip top på plads, dog tager de ikke toppen, jeg vil bare ikke højere op i dosis. De nye vanddrivende er jeg ikke tilfreds med, kan mærke en masse spændinger i fødderne, og mit underben, fingrene og i ansigtet, huden strammer, æv. Nå, ved heldigvis jeg kan gå fra 25 mg. til 100 mg eller mere pr. dag, og de ikke tapper mig for kalium. Så ingen panik endnu.

Nu er der 2 hverdage til weekend, jeg elsker weekender, hvorfor dog, eller var det bare et lidt fjollet spørgsmål, jeg nyder bare at have ro omkring mig.

No Comments

Skriv et svar