En sommer søndag

Hvad vil jeg bruge denne søndag til, der er ikke noget i min kalender, vil jeg forblive ved dette, eller krydre jeg den her i formiddag? Telefonen kan hurtigt ændre de første indskydelser.

 

Ide til en søndag med regnvejr 10

Ide til en søndag med regnvejr 7

I går blev jeg en svigerdatter fattigere, det tror jeg i det mindste, der var meget kraftig diskussion, og noget med at være utro. Det var svigerdatteren der legede udenom, jeg ved ikke om min søn kan tilgive, jeg har lært ham, der er muligheder for at vælge, jeg har lært ham det koster at bære nag, ved ikke lige hvordan han tackler denne udfordring. Ringer han i dag, så kan det jo let ske det kan ændre i mine planer. Nu får vi se.

Den kommende uge er kun 4 arbejdsdage. Jeg har valgt ikke at deltage i frokosten, jeg skal selv betale, og så mange kender jeg ikke endnu. Måske skulle jeg have deltaget, okay, det er et valg jeg skulle tage, før samtalen i sidste uge. På fredag begynder min ferie eller hvad den kaldes, jeg vil nyde hverdag frem til mandag den 11. august. Slappe af, tage på 1 dags udflugter, være hjemmefra med max 1 overnatning, vil gerne nyde en enkelt , når jeg er hjemmefra.

No Comments

 • millevanille 22. juni 2008 at 22:01

  Neeeeejiih!
  Kom lige forbi din side igen, og hold fast den er blevet flot. Ser ud som en god søndag 😉

  – Mille

  Reply
 • abildjyden 22. juni 2008 at 22:29

  Tusind tak for dine varme ord. Jeg er ved at lære det, og hygger mig med det.

  Kh. Karin

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.