Elsker disse langsomme dage, ingen stress og jag, alt er bare i slow motion. Det er og har været gavnligt.

Jo jo der har været forstyrrelser, selvfølgelig, og det skal der være plads til, sådan er det.

I dag den anden søndag i måneden, køber jeg gerne ind i Bilka, økologi med 25%. Gerne basisvarer plus lidt mere, det er så skønt at have hylderne fyldt op. Samtidig har Bilka ToGo givet muligheden for at fravælge plastposerne. Det er vidunderligt. Dog havde jeg valgt et tidspunkt der ikke passer så godt til min døgnrytme, glemte det lige, det vil jeg skrive mig i mente.

Hørte lige en traktor udenfor min dør, så der er blevet saltet. Det kunne være dejligt hvis gangstierne blev det samme. Efter mit fald sidste weekend er jeg blevet utryg. Skal lige se om jeg kan finde pigsko, altså de overtræk der giver tryghed som gående, når det er glat. Håber de er til at finde.

2 Comments

 • Catarina 11. januar 2021 at 17:14

  Det er altid dejligt når man synes at den er tilpas langsom og man alligevel for nået det man ønsker. Dejligt med så mange øko vare og specielt når det ikke ruinere madbudgettet 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 13. januar 2021 at 08:01

   Det er dejligt at kunne gøre disse besparelser, nu er hylderne fyldt med produkter der kan holde sig og jeg gerne vil have. Selvfølgelig var der også noget der har kort holdbarhed, og der bliver suppleret løbende, nogle som øko og andre som almen. Jeg forsøger at finde besparelserne. Og dog, indrømmet, løsningen Bilka ToGo er blevet lidt mere permanent her siden marts 2020. Den periode hvor afstandskravet var ændret fra 2 – 1 meter, og jeg stadig skulle holde 2 meter, da jeg er i risiko, men er ikke i så stor risiko så jeg fremrykkes i vaccine, kunne sygemeldes etc., skulle bare selv sørge for der var 2 meter. Har virkelig mærket ubehaget fra andre kunder ved kasselinjer, eller i kø her og der, jeg er blevet overfuset på det groveste, når jeg har bedt om afstanden. Selv om jeg har handlet kl. 7 om morgenen eller lige kort før lukketid.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.