En svær dag – En mærkelig dag

I dag for 1 år siden døde min far. Det var mig der blev ringet til, midt om natten, desværre ikke første gang, det var fra sygehuset. Jeg nåede ikke at sove mere end ca 1½ time. Heldigvis havde Yngstepigen og jeg, hygget med min far aftenen før. Ja, vi pjattede med ilt masken, talte om jul, julegaver og den manglende håndbold. Kvindernes deltagelse i VM 2007.

Min far sov stille ind ca kl. 8.00 på Holstebro Sygehus mandag den 3. december 2007. Jeg er enebarn, min mor er og var syg, så det var mig der var der heletiden, den lægerne havde kontakten til, den der havde kontakten til mine forældres venner, familien. Det var mig der skulle tage beslutningen til at ringe efter mor, mine børn. Alt det tunge ansvar har gjort og gør stadig ondt.

Jeg savner en jeg kan ligge mit hoved på skulderen af, få lov til at græde, få lov til at slappe fuldstændig af.

Kære far, du er elsket, du er gemt, mit hjerte er varm når tankerne falder på dig. Derfor de varmeste og kærligste tanker til min far, hverdag ikke kun i dag,

No Comments

 • jonna 3. december 2008 at 19:19

  Jeg kan godt forstå du savner en, og dagen i dag er jo også svær for dig. Må ikke være let når man skal alt selv. Men dejlig du har gode minder om din far.

  Reply
  • abildjyden 6. december 2008 at 20:49

   Hej Jonna!
   Tak for dine varme tanker. – Jeg ved jeg må tage tyren ved hornene, gøre et eller andet for at finde en jeg kan ligge panden på skulderen af.

   Reply
 • Pia Charlotte 5. december 2008 at 09:12

  Det er forfærdelig svært at miste sine forældrer. Min bor gik bort 3. december 1973, det er mange år siden, men når julen kommer, savner man dem endnu mere end normalt.

  Jeg spiser hver december måned på min mors håndmalede juletallerkener med smukke svenske nissemotiver og tænker tilbage.

  Knus
  Pia-Charlotte

  Reply
  • abildjyden 6. december 2008 at 20:45

   Mærkeligt lige den samme dato, dog med så mange år imellem. Savnen er altid størst, hvor familien kommer i første række, det har jeg erfaret.
   Godt med traditioner, jeg er vild med dem her ind under jul.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.