En varm sommersøndag i juli

byvejr i dag og kun i dag 27072008

Mine planer for de kommende dage er blevet ændret, noget er bare flyttet til andet tidspunkt, for udførelse af opgaven.

Når det er så varmt kan jeg ikke udfører store tunge opgaver i hæsblæsende tempo, samtidig har jeg det meget svært med at sætte mig i en bil i middagsheden. Jeg fortalte ikke lige datteren at det mærkelige i mit højre ører blev generet af vinden, dvs. jeg har ikke aircondition i bilen, vinduerne er åbne i stedet for, det træk der kommer, samt det tryg, det generede. Samtidig genere sollyset omkring mine øjne, selvom jeg har solbrillerne på, det giver en gevaldig hovedpine. Tuller jeg rundt herhjemme, bare går et par små ture, husker solbrillerne, og finder skyggesiderne, så slipper jeg, derfor gør jeg så det, hvorfor gøre noget der gør jeg får ondt, det er jo komplet vanvittigt. Altså, jeg bruner mig ikke i den danske sol ved stranden, jeg smører mig i sommerglød og går i solarium, det passer bedre for mig og mit helbred, og ja, andre slipper for at hører på mig, og skal gå og have ondt af mig 😉

byvejr 27072008

Når vi har spist til aften, smutter vi lige ud til min mor, hun skal have plantet blomster om, og ja, hun skal lige have et visit. Jeg kører forbi hende igen på torsdag, normalt er det onsdag, men sommeren har budt på mange andre skæve ting. Derfor fra august bliver det onsdag igen.

Jeg er bare en grinebidder

 

Her over middag kommer yngste pigen forbi, vasketøj, det bliver hverdag for hende fra i morgen. Husk lige hun har skæve arbejdstider, hun er jo Skifte Manager på Mac D, hun arbejder jo både aften og weekender, og ja, hun har vagt de 2 kommende weekender, har dog lige fået fri 2½ time, lørdag den 9. August, ældste datteren bliver 30 denne dag ;-). Vi er blevet inviteret til røde pølser og grøn saftevand. Det er den lørdag hvert år, altså den anden lørdag i august, at jeg smutter til Kbh. på en Orange tur. Min kære morbror har fødselsdag den 13. august, vi har haft stævne i Grøften i Tivoli, til engang Skipperlapsskov. Nå, i år vælger jeg ældste datteren, hun har inviteret. Ellers har det jo bare været til en gang aftenskaffe, med boller og lagkage, broderen har fødselsdag den 30. Juli, ja på onsdag, så de er jo rigeligt sammen i de kommende dage, ups., ikke glemme svigersønnen, han bliver jo 30 den 4. August, så ja, det er en dyr mdr. for den 24. August skal vi til barnedåb.

Øh, varmen er gået mig til hovedet kan jeg se, det er meget rodet, og en god lang fortælling om jeg både får travlt, og skal en del hjemmefra, den kommende periode. Godt jeg har fået slappet af, og dog, jeg elsker at komme ud og opleve (hihi).

No Comments

 • Johanna 27. juli 2008 at 14:16

  Puha du får travlt.. også med at hive mønster op af pungen *G* – men de skal nok blive hyggeligt med alle de sammenkomster.

  Og så mindede du mig lige om, at jeg skal vaske mellemstes tøj i aften.. han vil nok have noget rent på i morgen.. hah..

  Reply
 • abildjyden 28. juli 2008 at 13:25

  Johanna!
  Velkommen til….
  Ja, næsten for travlt i varmen kortet er smeltet 😉

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak