En vidunderlig formiddag

Godt jeg var på tur i formiddag. Egon var kun lige begyndt, der var kastevinde etc. der var heldigvis ingen nedbør.

Yngste og bettemanden lokkede med en tur til babysvømning. Jeg er så glad jeg blev spurgt, yngste ved jeg ikke kan svømme, og mit svar var han ikke må følge mit svømmegen, han må hellere følge hendes eller blive endnu bedre J

Der er fotograf dernede, og da jeg selv var med i vandet blev spejlrefleks derhjemme. Der går en instruktør rundt i bassinet der tager billeder, og der er blevet taget 2 under vand, de er endnu ikke sendt ud, de kommer, og jeg ved jeg får linket tilsendt J

 

<

p style=”text-align: center;”> 

10 Comments

 • Catarina 10. januar 2015 at 18:46

  Aii hvoer det bare nogle skønne billeder Karin og godt du kom afsted og at Egon ikke bare på sit højeste på det tidspunkt. 😀

  Reply
  • abildjyden 11. januar 2015 at 01:17

   Ja, de er vidunderlige de billeder. Der blev taget af bettemanden og jeg i dag, de kommer senere. Jeg fik lov at dykke med ham 🙂

   Jeg er glad for jeg ikke skulle ud mere efter turen til babysvømning, uha den Egon, han er sejlivet. Torsdag havde jeg en del stivhed i kroppen, og det slap kort før sengetid, men fredag morgen var den der igen, og det med større greb, fredag aften måtte jeg gribe til nødløsning mht. aftensmad etc. kunne intet, omkring kl. 2 slap den, og Egon trådte til. Så ja, min krop har det ikke godt med vind. Så det var godt lige at komme i varmt vands bassin, det løsnede lige toppen.

   Reply
   • Catarina 11. januar 2015 at 18:11

    Ja temperaturen i sådan en babybassin er slet ikke tosset og noget jeg godt kunne klare hver dag 😉 Det kunne være du skulle tage med hver gang bare for ligesom at få godt med varme i kroppen og helt ind til knoglerne, det holder nemlig hele dagen, men også for at løsne ledene inden de bliver stive. 🙂

    Reply
    • abildjyden 20. januar 2015 at 07:53

     Jeg kunne også godt blive i det dejlige varme babybassin. Der blev desværre ikke tid til det i sidste uge, Barnedåben, studierne, etc. fyldte lidt ekstra, i denne uge ved jeg turen går derned med nogle fra mødregruppen, måske lørdag.
     Jeg har en aftale til fysiologisk massage om 9 dage, det trænger jeg bare så meget til, måske bliver det til en tur i feb. igen, de 2 navngivne og de 2 unavngivne storme har virkelig været ubehageligt for mig.

     Reply
 • A+K/VenterPaaVin 10. januar 2015 at 20:07

  Ih, hvor hyggelgt – det sidste foto er så herligt!

  – Anne

  Reply
  • abildjyden 11. januar 2015 at 01:17

   Det var hyggeligt Anne. Det kunne jeg heller ikke stå for 🙂

   Reply
 • Madame 11. januar 2015 at 07:07

  Sikke nogle skønne billeder, Karin – jeg er helt solgt.

  Reply
  • abildjyden 11. januar 2015 at 10:52

   Tusind tak. Ja han er så vidunderlig <3

   Reply
 • Miri 11. januar 2015 at 10:56

  Skønne billeder 🙂 Dejligt at have disse stunder sammen 🙂

  Reply
  • abildjyden 11. januar 2015 at 11:08

   Det er en vidunderlig gave, og jeg tager imod med kyshånd, når de byder sig 🙂

   Reply

Skriv et svar