En vidunderlig nyhed plus andet godt

Nyheden kommer sidst, vil lige tage min fortælling i kronologisk række følge.

Efterårsstemning

Efterårsstemning

Tirsdag var jeg ved tandlæge, har udsat det alt for længe, var nemlig blevet utilfreds med det sted jeg var, min faste tandlæge var rejst, da hun selv havde fået klinik i den anden ende af landet, øv. Så en anden tog over med en problemstilling, og afsluttede den, det blev dobbelt så dyrt som lovet, og jeg blev “gal”, og hvem gik det ud over, mine tænder. Så tirsdag tog jeg tyren ved hornene, jo ved du hvad, jeg skulle have taget af sted for lang tid siden, en positiv overraskelse, det hele bliver langt billigere end frygtet. Jeg har det hele sort på hvidt, det eneste der kan ændre i prisen, er hvis jeg skal have bedøvelse. Jubiii, fik en tandrensning og en tid 3 nov. til sidste del, herefter er jeg en “grøn” borger på tandsættet.

Onsdag morgen var det min tur til at aflevere Otto i gæste dagplejen. Yngste og svigersønnen skulle med toget kl. 6.30 – Otto “plejer” at blive afleveret kl. 6.50. Så Nihola blev fundet frem, det var mørkt “glemte mobilen” troede jeg, regntøj etc. gjorde jeg havde gemt den et andet sted end normalen. Iflg. yngste hyggede Otto sig også i går, dejligt.

Mit træ i begyndende efterårsklæder

Mit træ i begyndende efterårsklæder

Senere onsdag – på min fridag gik turen til den årlige vaccination (influenza), der var ikke lang ventetid, det var mere de 10 minutter efter stikket der føltes lang. Jeg blev lidt rundforvirret, tror ikke det var stikket, nok mere at jeg ikke kunne finde ro, da jeg forsøgte mig med en lur før normaltid.

Efterårshygge

Efterårshygge

Eftermiddagen var sammen med yngste, hun benytter mig som sparring mht. de mundtlige eksamener, den anden sidste er i morgen fredag. Så vi hyggede med dette.

Nu kommer den store nyhed – Grunden til jeg skulle aflevere Otto i dagpleje i går skyldes yngste og svigersønnen skulle til scanning i Herning, Otto skal være storebror, termin er den 18 april 2016, altså den dag hvor Otto runder de 17. mdr. Jubiii – Hjertelig tillykke til dem alle 3, det bliver så godt. Der kom for øvrigt en kommentar i vandrejournalen de godt ville have undgået, et livligt barn, dette fulgt Otto hele vejen, og ja, yngste følte til tider behov for lidt ro, især den sidste tid op til Otto blev født. Måske var det kun i går under scanningen, nu får vi se.

Jeg glæder mig så meget.

10 Comments

 • Pia 8. oktober 2015 at 09:56

  Jeg læser det som flere gode nyheder. Både tandhistorien og den kommende familieforøgelse. Tillykke med der hele 🙂

  Reply
  • Abildjyden 8. oktober 2015 at 15:14

   Tusind tak Pia, selvfølgelig er tandhistorien også en dejlig nyhed, føler bare det med en lille ny til familien overskygger 😉

   Reply
 • Mette 8. oktober 2015 at 11:54

  Jamen tillykke tillykke:o) Sikke en dejlig nyhed:)

  Reply
  • Abildjyden 8. oktober 2015 at 15:14

   Tusind tak Mette, det bliver fantastisk <3

   Reply
 • Ann-Birgitte 8. oktober 2015 at 12:37

  Tillykke Karin og tillykke til de unge mennesker. Det er da en dejlig nyhed.

  Læser nu også tandlæge historien, som en god nyhed – dejligt, at det ikke blev så dyrt, som ventet

  Knus

  Reply
  • Abildjyden 8. oktober 2015 at 15:20

   Tusind tak Ann-Birgitte, både til det med familieforøgelsen og tandlæge historien, det med Otto skal være storebror fyldte hjertet mest, det er da klart glæden over tandlæge besøget ikke var værre, fylder, ellers havde jo jo nok ikke fortalt om det, så indrømmet, flere dejlige nyheder.
   Velkommen her 😉

   Reply
 • Catarina 8. oktober 2015 at 17:34

  Wauw Karin, så skal du være mormor endnu engang. Stort tillykke til jer alle med den fantastiske nyhed 😀
  Et aktivt baren er meget bedre end et stille barn, så bare hvor lækker Otto er 😀

  Det bliver så dejligt for den lille familie at få endnu en bette en og dejligt at de ikke venter mange år, sådan at de to søskende kan få glæde af hinanden.

  Reply
  • Abildjyden 9. oktober 2015 at 06:57

   Tusind tak kære dejlige kvinde. Jeg jubler så meget inden i.
   Yngste og kæresten har ønsket det trip trap ( ingen træsko) – Yngste afslutter sin Bachelor i januar 2016, får lige godt 1½ mdr. ledighed, før hun går på barsel, og denne gang er det hende der holder barsel. Om det bliver de 6 mdr. eller det bliver længere er ikke besluttet.

   Reply
 • Lene 9. oktober 2015 at 10:00

  Stort tillykke til jer alle. Vi valgte også at få vores to børn tæt, der var 16 måneder mellem dem 🙂

  Reply
  • Abildjyden 10. oktober 2015 at 08:35

   Tusind tak Lene – Er det ikke det der bliver kaldt pseudotvillinger. Er det ikke max 18 mdr., så kan de kalde sig pseudotvillinger.
   Jeg har en fætter kusine flok med 4 søskende først fødte er fra aug. 1954 og nr. 4 fra aug. 1957, ældste fyldte 3 et par dage efter hun var blevet storesøsterfor 3. gang.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak