endnu en dag med afslapning

Hverdagsliv hm…., godt det ikke er sådan som i dag…. ikke at jeg ikke slapper af, sørger for masser af varme omkring underlivet og mine tæer, fryse det er ikke godt…., i længden kunne jeg gå hen og forstå hvad ordet kede sig betyder, jeg har heldigvis så mange bøger der ikke er blevet læst, jeg har lidt jeg kan foretage mig heldigvis. Min datter har lovet at tage rengøringen, og svigersønnen har lovet at kører, løfte alle indkøbene ind. I morgen kommer de så dem der bor her i byen, min søn og svigerdatter, samt min yngste datter og svigersøn, vi leger det er Mortens aften i morgen. Der var ikke rigtig nogen der kunne i aften…..
Jeg glæder mig meget til hyggen sammen med dem og lige et glas rødvin for meget hehe.
Ønsker jer alle en god morten aften i aften, pas nu på maverne det er jo hård ved dem ikk´?
Kram fra Karin

No Comments

 • Jytte 10. november 2006 at 17:13

  Hej Karin
  Har lige kikket i den space
  Jeg kan læse du er blevet opereret, øv, det er ikke rart, har selv prøvet det samme 2 gange for nogen år siden, så jeg husker godt hvordan det var
  Må sige jeg har lidt ondt af dig, men håber du vil følge lægens råd og tage den med ro. det er det bedste for dig selv, ellers kan det komme til at svide til dig resten af dit liv
  Håber rigtig meget det vil gå dig godt
  Knus fra en på 68
  Jytte
   

  Reply
 • sus 13. november 2006 at 17:23

  \|/-O-/|\Med solskin i mit hjerte- – (\ _ /)- (`\(")/’)- (`/<v>\’)– \\/^\//— /– \– / — \– `-._.-‘bringer jeg dig 3 gaver;Et sværd for at holde ondskab væk.<=======}==OEn fisk for at du aldrig skal gå sulten.<°)))><Og en rose for at jeg bare vil gøre dig glad :-)@-,-‘-,—————————-Ha en fantastisk fin dag :-)`. ,———————–|/(>"<) …………….(>"<)( ‘o’,)")…………("(,’o’ )(..)(")(")……..(")(")(..)
  Hej Karin ha’ en forrygende dejlig uge NU hvor du er hjemme og god bedring
  KnuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Jytte 13. november 2006 at 21:08

  Hej Karin
  Tak for din hilsen i min space
  Det er dejligt at høre fra andre, jeg håber du har det bedre, at du ikke fryser for meget, smiler
   
  Havde du en god Mortens aften?
  Vi holdt Mortens aften allerede  tirsdag, jeg kan læse du/I har de samme proplemer med kalenderne som vi har, de unge har jo så travlt nu om dage
  Jeg er holdt op med at indvitere dem og har sagt de må ringe her til, når de har tid, lyst og lejlighed, så vil/kan jeg jo se om jeg har tid
  Det har gået udmærket nu i de sidste 5-6 år, griner
   
  Forleden måtte jeg godt nok høre for at jeg aldrig inviterede mer´dertil ku´jeg svare at de jo aldrig havde tid til os
  For øvrigt har de lige bygget et nyt hus langt her fra hvor vi bor, så de er selv ude om at vi ikke ses så tit
  Nå, undskyld, så fik du lige lidt jammer, det var nu ikke meningen
  Håber for dig at det stadig går fremad, husk nu at bruge din tålmodighed og se at få læst nogen bøger
   
  stort knus fra Jytte
   
  Nb. har lige købt den nye bog af Carsten Jensen, den er stor og tyk
   

  Reply

Skriv et svar