Er det generalt?

 

 

 

Jeg faldt lige over en overskrift Tillykke med fødselsdagen – du er fyret.  Det er følgende link

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/Jobliv/2008/06/17/110602.htm

Når jeg læser dette bliver jeg lidt tvivlende. Jeg er fuldstændig enig. det er lovlig strengt hvis chefen kommer med fyresedlen på selve dagen, altså på denne dag det unge menneske fylder 18 år, og begrundelsen er “du er for gammel”. Jeg ved der er flere virksomheder der benytter titlen Ungarbejder, eller servicemedarbejder. Når ansættelseskontrakten bliver lavet med det unge menneske, ja så står der at jobbet kun gælder til det unge menneske fylder 18 år. Jeg er ikke tilhænger af det bliver gjort på denne måde, dog ved jeg ikke om der er taget fat på dette samtidig med?

Job der er udelukkende henvender sig til de unge mennesker, efter skoletid, her er der mange der bliver fyret, når de fylder 18 år, de ved det vil ske, jobbene kan være i pølsevogne, som piccoline i banker, hos advokater, ejendomsmæglere ja, jeg kunne hurtigt finde flere steder. Jobbet er kun 2 – 3 timer dagligt 5 dage i ugen, der er bare det, lønnen stiger til næsten det dobbelte, når det unge menneske fylder 18 år. Jobbet er da perfekt til studerende. Jeg tror bare ikke mange unge mennesker kan “nøjes” med 2 – 3 timer x 5 dage, det er et er lige til fredagsbaren, hvis de bor selv, så kan det ikke slå til, S.U., det er ikke lige en guldgrubbe.

Nu vil jeg finde thekanden frem.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.