Er fyldt op med r..

Er så fyldt op J

Jeg fik trukket håndbremsen.

Jeg fik sagt det højt.

Det skal lige bundfælde.

Reaktionen er forskelligt.

Min reaktion har givet kendte eftervirkninger.

Signalerne blev ikke fanget i tide.

Det var næsten for sent. Jeg er ikke helt nede og smage heldigvis.

Det er kun stemmen der er der reagere, den store træthed og maven slår knuder.

Nu har jeg sagt det højt, hvorfor hjalp det ikke straks? Det kender jeg godt svaret på, det var nemlig lige lovlig sent jeg sagde det højt.

Nogle kan jonglere med mange bolde og gribe dem igen, jeg har troet jeg kunne, andre har forsøgt at bilde mig det ind, altså med sætningen man kan hvad man vil etc. Jamen hold nu. Det man gerne vil, skal da først matche den person man er, så er jeg enig. Det er jo ikke alt vi selv gerne vil, vi tror på det andre har bildt os det ind. Husk det vi vil, skal kunne mærkes i maven, hjertet og sjælen.

Det maven, sjælen og hjertet ikke har plads til skal smides ud.

Denne sommer har jeg lært at lytte, lært at sige det højt (bedre sent end aldrig). Varmen gav mig store armbevægelser, de armbevægelser jeg troede engang var dejlige, som jeg i dag har lært ikke er mine, de er blevet “prakket” mig på, af nogle der troede, det lige var mig, da jeg er så talende. Nej, det er ikke mig. Jeg kan ikke bruge dem, de giver kaos.

Nu vil jeg (det kommer fra hjertet/sjælen og maven) lave en kalender, der hjælper mig med hvordan, bunkerne fra foråret og sommerens dumhed, bliver mindre og til ingenting. Der er brug for åndehuller, jeg vil gerne kunne trække vejret helt ned i maven, samtidig med jeg rydder op og ud.

Nej det er ikke en gentagelse af det jeg skrev i juli md. Da var jeg klar over der skulle siges nej, stop, og det blev der gjort. Dette er efterdønninger fra mit nej/stop. Det er den nye måde at reagere på. Tidligere lod jeg rive mig med helt ned, det vil jeg ikke denne gang, og det er jeg begyndt på at ændre, og har allerede fået noget fra hånden her i august. Nu vil jeg gerne bekendtgøre min tavshed om forløbet her på siden.

Jeg har været så fyldt op og har haft så meget på sinde, valgte dog anderledes, og det har givet mig accepten af, noget var rigtigt og noget var forkert. Så det forkerte er smidt ud (ikke alt – det jeg er stødt på indtil nu) og nu lister jeg mig stille og roligt ind på det spor jeg holder så meget af J

Et liv i harmoni.

 

6 Comments

 • Miri 27. august 2014 at 17:34

  Skide flot ! Ja, undskyld mine ord- men det var dem der kom ind på lystavlen, da jeg læste dit indlæg- så derfor får du dem; Skide flot 🙂

  Reply
  • abildjyden 27. august 2014 at 22:33

   Tusind tak. Det rammer lige i hjertet Miri.

   Reply
 • Madame 27. august 2014 at 18:03

  Pas godt på dig, Karin. Ja, et liv i harmoni er det, vi alle søger, selv om det ind imellem er frygtelig svært. .

  Reply
  • abildjyden 27. august 2014 at 22:37

   Tusind tak. Ja der er forhindringer der skal klares eller fjernes, nogle kan jeg bare springe over, andre må løses. Det bliver bare i mit tempo 🙂

   Reply
 • Catraina 28. august 2014 at 09:10

  Husk nu at passe på dig selv Karin og hus at få sagt det hele højt i tide – ellers ved du hvordan du ender med at have det. 🙂 Dit tempo er det bedste tempo til dig.
  Ha’ en dejlig dag ven. 🙂

  Reply
  • abildjyden 29. august 2014 at 08:11

   Tusind tak.
   Jeg ved det og skal nok huske det før næste gang, denne gang var lige ved at blive for sent, har jo lidt gener.
   Så dejligt at kunne slappe af igen.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.