Der kom en lille hilsen fra yngste. Tusind tak jeg er så glad for jeg får dette billede, var jo med, da det blev taget, og husker hvor hurtig Otto var til at få nissehuen fjernet.

Julekortet 2015 fra Otto

Julekortet 2015 fra Otto

Det var det vidunderlige billede jeg var med yngste nede og bestille/hente.

Her er der travlt, ikke sådan at jeg løber stærkt, mere at koncentrationen er på nåle, både på job, hvor en del fra ultimo okt. – og hele nov. skal hentes, oplæring, kollega på ferie, revision, og jeg selv var syg, så bliver bunken stor, der er et område, hvor ingen lapper over. Der er faldet et par tjektegn, og de fortsætter, skønt.

På hjemmefronten har der været gang i den siden den lørdag jeg rejse mig fra sygesengen, har “glemt” mine elskede langsomme morgenstunde, når jeg har fri. Var ved det i dag, men mærkede det var nødvendigt.

Nu er jeg ved at kunne gå i gang med to do opgaverne, dejligt. Har fundet den indre ro, koncentrationen er på plads. Håber jeg kan være til gavn for yngste datteren, i dag fortsætter vi med korrekturlæsning på bachelor opgaven.

10 Comments

 • Madame 16. december 2015 at 09:50

  Hvor er det dog et skønt billede, Karin!
  Dejligt at høre, at du har fundet den indre ro, og koncentrationen er på plads.

  Reply
  • Abildjyden 16. december 2015 at 16:23

   Tusind tak kære Gitte. Kan mærke jeg er godt brugt efter en dag med korrektur etc. Nu har jeg brug for at få tømt lidt ud 😉

   Reply
 • Miri 16. december 2015 at 13:03

  Hvor er han sød 🙂 Godt du er på højkant og ved at finde din balance igen 🙂

  Reply
  • Abildjyden 16. december 2015 at 16:26

   Tak kære Miri. Han er så dejlig.
   Det er vigtigt at bevæge sig, så balancen ikke tipper for meget. Ved godt jeg ikke kan holde mig 100% på lige linje, skal derfor huske at kompensere 😉

   Reply
 • Mette 16. december 2015 at 13:59

  Sikke et dejligt julebillede:o) Han er så kær:)

  Reply
  • Abildjyden 16. december 2015 at 16:27

   Tusind tak kære Mette. Ja, han er dejlig.

   Reply
 • Catarina 16. december 2015 at 18:57

  Sikke et dejligt billede af lækre Otto 🙂 Dejligt at du er ved at være dig selv igen og også at du er opmærksom på at du skal huske dine langsomme morgner. Nu har du også snart weekend og den er jeg sikker på også skal nydes. 😀

  Reply
  • Abildjyden 17. december 2015 at 06:16

   Tusind tak kære Cat, han er en lækkermås.
   Du kan tro weekenden skal nydes, der bliver tid til alenetid, tid sammen med yngste og barnebarnet, og ja til nogle praktiske to do ting, både de ting der skal og de ting der hænger 😉

   Reply
 • Pigen fra landet 16. december 2015 at 22:07

  Hvor er han kær 🙂 Jeg kan gidt forstå du er glad for det billede.
  Det er så rart, når man får opgaver fjernet, ikke bare fysisk, men også mentalt. Der sidste betyder meget mere end man skulle tro.

  Reply
  • Abildjyden 17. december 2015 at 06:19

   Mange tak Pia.
   Jeg kan kun bekræfte dine tanker, det gør så godt, på det mentale plan.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.