Et kort der brænder og så meget andet godt

En vidunderlig torsdag, alt gik som forventet, det passer bare ikke, det der blev impulsivt var fantastisk dejligt, så skidt pyt, der var noget der ikke blev som forventet 😉

Jeg gik en tur ned i centrum/Gågaden. Der var en plan, og den blev fulgt. Vinterstøvlerne er i hus 😉. Turde ikke vente, for jeg kender det, når vinteren rammer og behovet er der, så er alle dem jeg godt kan lide udsolgt, de når aldrig på udsalg. Nu mangler jeg kun den støvle der kan tage sne, sjap og turen i skoven. Har udset mig et par, men må lige vente lidt endnu 🙂

Et kort der brænder og så meget andet godt

Et kort der brænder og så meget andet godt

Som den opmærksomme læser ved, så går turen snart til Kreta, det kræver jo lidt sommertøj, sidst jeg var på bade/sol ferie, var julen 2011, så bikini var en mangelvare. Jeg har lidt udfordringer med bikini/kontra badedragt, er ikke glad for noget kropsnært, så en bikini er at foretrække, og da jeg ikke er nogen vandhund, passer det jo meget godt.

Ny bikini med skærft

Ny bikini med skærft

Der er så en lige hage, noget omkring min mave. Efter mit maveonde tilbage i nov/dec 2015, har den bare ikke artet sig, som jeg gerne har villet. Jeg har været den overhørig, ikke lyttet som jeg skulle, for der har været så mange andre signaler jeg har værnet om, ingen kan det hele, det har jeg så heller ikke kunnet. Vi mistede børnenes far i efteråret 2015, min mor i foråret 2016. Samtidig har vi fået en lille Frida i familien, og sidst men ikke mindst har jeg fjernet al trekants medicin fra hylderne. Så alt i alt er jeg godt tilfreds, men……. Et nyt trin tages, når hverdagen igen skydes i gang.

Toppe med cykelshorts

Toppe med cykelshorts

Jeg har også købt cykelshorts (leggings typen) – benene skal luftes på ferien. Så var der lige 2 toppe, de skulle da også med 🙂

Det var ikke her det impulsive kom, det var et opkald fra yngste, de ville gerne ud og spise, om jeg ville være barnepige for Frida, hm.., ja hvis det var på det sted vi skulle spise 😉 – Det blev aftalt. Når det er med små børn er det med at komme tidligt, og det til favoritstedet, og det gjorde vi, heldigvis. Pludselig var der fyldt op, glemte at torsdag også er en dejlig dag at komme ud og spise 🙂 – Fik ikke lige tid til at tage billeder af maden, det vil jeg huske til en anden gang, for det er et yndet sted med små børn. 

Alt i alt brændte dankortet en del i går, så vi tager lige en slapper i dag 😉

6 Comments

 • Mette 12. august 2016 at 13:41

  Søde billeder af dine søde børnebørn:)

  Reply
 • Catarina 13. august 2016 at 07:34

  Sikke nogle dejlige indkøb du der har fået og ja, nogle gange skal man altså købe det man har brug for inden sæsonen for det indtræffer, for ellers findes de ikke længere i den rigtige størrelse. Nu skal badetøjet snart luftes – er helt misundelig, altså på den gode måde. 😀

  Reply
  • Abildjyden 13. august 2016 at 09:02

   Jeg glæder til det meste skal bruges, støvlerne er gemt ind i skabet 😉
   Har lige sendt en forespørgsel til vore kommende guider, vi har lige erfaret at Frida ikke er så glad for at sove længe i liften, men ligger hun hvor der er god plads kan hun fint sove 6 – 9 timer i træk, og det om natten (20 – 5), og da der står der er begrænset antal barnesenge, skal vi lige have det på plads 🙂

   Reply
 • Pigen fra landet 13. august 2016 at 20:34

  Pyt med dagen ikke blev helt som planlagt, bare det er fyldt med godt indhold, og det var den heldigvis.
  Det bliver dejligt at få forlænget sommeren med gode oplevelser. Kreta er en dejlig ø. Vi har været der flere gange, men altid et nyt sted med nye oplevelser. Jeg ved godt at din ferie handler om noget helt andet, og det gælder jo om at få den ferie, man synes bedst om.

  Reply
  • Abildjyden 15. august 2016 at 10:55

   Det var dejligt at få lidt nyt til ferierejsen, og så noget til efterårets/vinterens komme.
   Vi glæder os meget, og ja, det bliver en dovne ferie, Frida er jo kun 3½ mdr. gammel, så hun skal ikke slæbes rundt på hele øen. Det tæt på os vil blive tjekket, ingen lejebil, ingen busture, max kun ind til hovedbyen Agios Nikolaos, hvor der er markeder etc.
   Vi har valgt et All-Inclusive, for vi kan slappe af og undgå stress og jag i supermarkeder eller restauranter hvor vi måske ikke må have Frida/barnevogn med.

   Reply

Skriv et svar