Lørdag var en meget lang god og anstrengende dag. Jeg var til min dejlige morbrors fødselsdag, han bliver 75 i morgen mandag. Dagen var meget lang, da jeg valgte at tage den som en 1.dags orange, det er jo faktisk den sidste weekend, dette tilbud kører, så det var jo super. Min "gamle" 77 år far var med, vi stødte på hinanden i Herning, han kørte i bil fra Skjern, da det praktist talt ikke er muligt at komme frem og tilbage, til Kbh. på en endags tur, andet end i bil, når det skal være en lørdag. Vi var inviteret til frokost kl. 13.00 i Grøften, derfor tog vi toget kl. 8.00, lidt hensyn tog jeg til min far, og satsede på ingen forsinkelser. skulle skifte i Vejle. Da vi købte billetter, havde den kære billetdame så foreslået afgang kl. 20.00 fra Kbh. og skifte i Vejle igen, hun havde bare glemt at tjekke at denne afgang kun er man-fre + søndag, og ikke gælder lørdag. Vi var ikke de eneste der var blevet fejlinformeret, der var flere der måtte vente på en banegård hvor alt var lukket, og slukket. Så er en time lang tid. Min far fandt en sid ned, og en BT fra lørdag, jeg gik en tur og fandt et sted jeg kunne købe lidt vand, heldigvis, jeg var afsindig tørstig.
 
Hjemmefra banegården kl. 8.05 – hjemme igen 01.10. Super dejlig dag.
 
Kram herfra.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.