Før i tiden

Dengang hvor internettet ikke var alles mulighed. Dengang hvor det var et modem, og telefonen var optaget. Det er da i gamle dage ikk´?

Jeg valgte at være alene med mine 2 yngste. Pludselig mærkede jeg en eller anden form for – det er ikke sjovt at være alene. En reklame i de små kuponhæfter fangede min opmærksomhed, og desværre, jeg var rimelig impulsiv, svarede straks. Det var noget der blev kaldt Nordisk kontakt bureau. Jeg var nærig, jeg valgte et gratis medlemskab. Jeg fik breve i tide og utide, og desværre var tilmeldingen ikke gennemtænkt, det var en lørdag aften, hvor børnene var hos deres far, og jeg følte mig lidt ensom. Derfor skrev jeg et opsigelses brev. Nogle måneder senere fik min søn et chok. (Dengang 13 år/ nu 23 meget snart 24 år). Han var alene hjemme, og det ringede på døren. Udenfor stod en mand med en meget flot buket blomster. Sønnen troede det var et bud, så han tog imod, og forventede så, buddet vendte rundt og gik. Men ak nej. Manden spurgte efter mig, og han overbragte et brev. På brevet var der små hjerter, og kysmunde, sønnen var chokeret.

Heldigvis var mobilen opfundet, og sådan en havde jeg da på mig, han ringede, og jeg tog straks hjem til ham.

Manden der havde stået udenfor min dør, var en, der havde modtaget mit navn og telefonnummer fra Nordisk Kontaktbureau. Han havde ikke fået min adresse, han havde ikke ringet. Men havde taget fat på oplysningen, og på den måde fundet min adresse.

I dag hvor jeg har min egen blog, er på FB og Twitter. Jeg har et synligt telefonnummer for dem jeg inviterer og godkender, jeg står ved jeg bor i Holstebro. Jeg fortæller om mine dejlige børn, mit dejlige barnebarn, og min mor. Jeg fortæller om min tidslinje. Mange ved jeg bor i trekantsområdet i Holstebro. Heldigvis bor vi mange her, selvfølgelig er der mange overraskelser, vi har alle en eller anden forbindelse.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.