Fact lige nu og her

Jeg vil så gerne skrive, jeg vil så gerne fortælle. Desværre sker der ikke så meget i øjeblikket, jeg er lidt hæmmet. Ikke at jeg ikke kan komme hjemmefra, og jeg er hjemmefra. Ikke at jeg ikke kan bevæge mig, det kan jeg heldigvis. Jeg kan både cykle og gå, jeg kan grine, smile og græde. Jeg har dejlige børn, jeg har dejlige venner, dejlig familie.

Hvorfor er det så jeg dunker mig selv. Jeg kan ikke slå til på arbejdsmarkedet pt. Jeg har nogle smerter. Hvordan jeg kan helbredes ved ingen, der gribes lidt her og der, for den korrekte diagnose kan heller ikke stilles. Fysioterapeuten siger følgende:

 

Du er en meget spændt pige, ikke den store smidighed, men ikke noget unaturligt, mange i den alder er stive, spændte i musklerne. Hvorfor du spænder kan evt. være pga. stress, blokeringer etc. Hvorfor du blokere, det kan en fysioterapeut ikke tage sig af. Det skal der en psykolog til. Der kan være mange årsager. Det er det ene ud af 3 diagnoser. Næste diagnose, smerterne i håndledet, venstre hånd, det kan muligvis være Carpal Tunnel Syndrom, bed lægen om at få det undersøgt. Og tredje diagnose er, selvfølgelig har du din tennisalbue, og den skal der passes på.

 

Lægen har jeg selvfølgelig også været hos han siger følgende:

 

Jeg tror ikke på det med Carpal Tunnel Syndrom, men jeg henviser dig. (24.05.2007). Er du kommet i gang ved psykologen, det er meget vigtigt. (Desværre venter på kommunen mht. økonomisk støtte). Jeg har taget blodprøver, der er noget jeg ikke lige er helt tryk ved, noget med et forhøjet levertal, derfor henviser jeg dig til en ultralydsscanning. (24.05.2007). Husk at ringe hvis du bekymre dig for meget. Prøv at tænke tanken om, du er i systemet, og der er gang i tingene. Lad være med at tænke på de lange ventetider etc., prøv at tænke positivt og tag det roligt.

 

Jeg selv tænker selvfølgeligt lidt for meget, og det er selvfølgelig bekymrende tanker. Dog gør jeg et kæmpe forsøg på at få mig selv gjort bevidst om, det er meget godt, du pludselig fik den ide at få taget de blodprøver, ellers var det med det forhøjet levertal ikke blevet opdaget, så du har selv taget initiativ. Du tænker trods alt på dig selv og dit helbred.

 

Jeg vil derfor forkæle mig selv hele pinsen. Det bliver med en masse traveture, luft, og glæder til mig selv.

 

Ønsker her en super skøn pinse.

No Comments

 • Jytte 25. maj 2007 at 16:07

  Hej Abild
  Tak for din hilsen om en god pinse og i lige måde til dig og dine
   
  Hvorfor vil du kun forkæle dig selv i pinsen ?
  Gør det hver dag, så får du det på et tidspunkt godt, jeg har selv været i en lignende situation, ikke tennisalbue, men andet og fik det meget bedre da jeg begyndte at tænke på mig selv
  Lige vores generation har det desværre med at tænke på andre inden vi tænker på os selv, det må vi lære os selv IKKE at gøre
  Se på de unge i dag, de har det meget bedre end vi havde/har det, de render ikke rundt med alverdens proplemer
   Så op med humøret og tag dig af dig selv, der er ingen andre der gør det
   
  Mange tanker og knus til dig fra mig, Jytte

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak