I dag er jeg gået på ferie, som det kaldes, skal først møde ind igen mandag morgen den 11 august. Uha, der er lang tid til.

Jeg trænger ikke til ferie, ikke på samme måde som andre, sådan er der mange der vil tænke, tror jeg, hører jeg i undertonen. Hun har jo bare gået hjemme og loppet den som syg. Hun kan jo bare tage sig sammen, lade være med at have en så lav smertetærskel, være så ynkelig.

Jeg vil da meget hellere være rask, have et rigtig job, kunne passe et job, hvor jeg ikke skal tænke på helbredet. Jeg elsker at have et arbejde. Kollegaer, udfordringer, emner til en dialog, være træt på en anden måde.

 

Pleaser

 

Jeg trænger til en rigtig ferie. Vide der er ro omkring min arbejdssituation, jeg kan se længere end til den 26. september. Jeg ved godt jeg skal lære at hvile i nuet, jeg vil gerne kunne hvile i nuet, jeg er bare alt for meget en pleaser.

 

Bureaukrati

 

Jeg har kun en reel uges feriepenge fra en tidligere arbejdsplads, de øvrige uger er fra min fagforening. Skal jeg holde “rigtig” ferie, skal jeg gennem alt for meget bureaukrati for at indløse disse feriepenge. Derfor har jeg besluttet, jeg bliver hjemme, tager på dagudflugter, evt. weekend ture.

 

Danmarks kort

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.