Ferie hverdag

Om onsdagen besøger jeg min mor. Det var meningen jeg skulle vaske havemøblerne af, tage stol benene på lænestolene, og plante blomster om. Desværre var jeg klar over jeg måtte melde lidt fra, jeg skulle jo gerne hjem igen, og med en tennisalbue, så er der noget med at holde ved et rat i bilen, derfor må jeg huske mine begrænsninger. Jeg valgte at gemme omplantningen, det er jo ikke bare at plante om, der skal jo ryddes op bagefter.

K O L rygerlunger

Min mor var ikke top tunet i går, hun var meget plaget af slimproduktion. Hun kan overhovedet ikke koncentrere sig, orienterer sig. Vi gik en tur, hun tåger fuldstændig, hun kan overhovedet ikke tænke klart, selv det ud på vejen, hvis jeg ikke stopper hende, så smutter hun over vejen uden at se sig for. Da vi så nåede frem til købmanden, så kan hun trods alt godt huske hvad det er vi er taget ud at købe, selv de nye påhit, som karklude og en blomst til bordet på altanen.

I dag kørte min søn på værkstedet med bilen, desværre var der ikke tid til at klare opgaven før tirsdag i næste uge. Jamen hvad gør jeg så, jeg må vente. Okay. Så yngste pigen og jeg venter til efter værksteds besøget før vi tager ud i DK.

I dag er bare en stille dag, en dag hvor jeg læser lidt op i faglitteraturen, får kigget et par gamle blade igennem, gået en tur ud i ”verden”, sludret i telefon, tøse sladder. Og hvad der ellers kan komme af input. Samtidig skal jeg lige have en diskussion med denne kære pc, den er bare super god når den endelig er vågnet fra de ”døde”, i dag tog det 1½ time at vække den, jeg kan tænde den, og den logger fint på diverse standard åbninger, som BullGuard, men jeg kan intet foretage mig, der skrives at intet svarer. Nåh, måske har du en godt tips, bare ikke at den lige skal omkring ”hospitalet”, ikke lige nu, når jeg er kommet på job igen, så er det okay, men ikke lige nu.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.