Jeg havde feriegæst trods jeg passer mit arbejde. Jeg hentede Frida søndag. Da jeg havde fået pakket bilen ud, havde hun allerede fundet sig til rette i sofaen, præcis som hun plejer, der var ikke noget der kunne lokke hende væk. Tænker hun ville blive en læsehest, hvis nu ikke tv og IPad var opfundet. Hun nyder virkelig det at ligge i sofaen hos mig.

Der var så Tour de France i TV, her mente jeg at det var mig der bestemte, når Frida ville IPad. Så jeg fik lov til at lytte/se Touren søndag. Da rytterne var i mål, fik vi Lasagnette, en dejlig men ret at lave samtidig med Touren og feriegæst. Efter aftensmaden cyklede vi en tur, Frida gik meget op i hvor stærkt hun kunne cykle, nu da hun var blevet indlagt til at Tour de France var i baggrunden. Min cykel kan så fortælle det på en skærm. Hun er for sej. Turen gik forbi det lille landbrug nede bag beboelserne i Måbjerg, 750 m fra min bopæl. Jeg var der med Otto, desværre så Otto og jeg ikke grisene, det var Frida og jeg så heldige med.

Mandag morgen, var arbejdsdag for mig. Frida var stået op, da jeg mødte ind. Mandag er altid en af mine travle dage, og jeg hørte hende kun når hun skulle på toilettet, eller flyttede plads pga. solen, jeg havde indlagt nogle pauser hist og pist, hvor der blev lavet snack og noget at drikke til Frida, og jeg fik rørt mig. Min arbejdsdag blev lidt længere, da jeg skulle tale med en kollega, før jeg lukkede ned.

Da vi havde fået frokost, kørte vi omkring BR, det var en feriekuffert med hygge til inde dage, de blev frigivet kl. 10.00, vi var der kl. 13 ca. desværre var alle væk. Øv, Frida var lidt trist over det, heldigvis var der planlagt en tur til Struer Havn, inden turen gik hjem til forældrene. Da vi landede i Struer, skulle vi lige forbi legepladsen, balancegangslegestativet, tabellerne, før vi fandt om til hoppeborgene Hop og Rul. Det er bare ikke så sjovt når Otto, eller en ven ikke er med, det er jo kedeligt alene. Desværre udfordrer jeg ikke mig selv i denne disciplin, tænk hvis knækket i ankler eller ryggen lige sker der, det vil jeg ikke byde Frida. Derfor brugte hun meget tid på at se på aktivisterne ved Struer FunPark, her var hun meget interesseret, og igen måtte jeg skuffe, men sagde at det kunne være en tur sammen med Otto og forældrene. Derfor gik vi lige forbi for at købe is. Det er en ny, og kan købes flere steder, den hedder Zumbis, den giver en meget blå tunge efterfølgende, det holder ved længe skal jeg hilse og sige.

Turen hjem var varm, og da vi landede hos mig, ville Frida blive i bilen med IPad, mens jeg pakkede. Desværre glemte jeg flere ting, var lige kørt da jeg opdagede en ting, det nåede vi at hente, men det øvrige må vi vente med at aflevere i morgen torsdag.

God onsdag – God ferie – God fridag – God arbejdslyst.

3 Comments

 • Lene 15. juli 2022 at 15:40

  Hyggeligt med feriegæst på en arbejdsdag og I fik da nået meget 🙂

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 17. juli 2022 at 08:46

   Det er altid hyggeligt med besøg ❤️ Tak.

   Reply
 • Catarina 26. juli 2022 at 10:38

  Air og så en alene dag med fida, og hvor dejligt at de nu er så store at de godt kan “underholde sig selv” når nu du skulle arbejde og ja, turen skal man da se – vi gjorde det samme på Franks tv. 😀
  Det var hurtigt den kuffert var udsalg og træls for alle dem der gik glip af den 😞
  Det er nogle trætte grise, men det kan nu godt forstå med den varme. Dejlige billeder af en skøn tøs 😎

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.