Fester i familiens skød

 Tankerne omkring 2 fester i august fylder en del, især når jeg ikke ligefrem er millionær, og så samtidig sætter pris på at være hæderlig påklædt. Jeg er jo ikke kvinde for ingenting, jeg er nok som de fleste, der er et eller andet med det at komme til en større fest i samme outfit, det er jo helt umuligt, især hvis der bare komme 1 mere ud over mig til disse fester. Det ved jeg jo, for den ældste af mine fylder 30 år, 9. august, og nummer 2 holder barnedåb den 24 august. Det er 15 dage, så det kan huskes, selv skoene er jeg bange for.

 

Yngste og jeg har ellers lige købt ens sko, vi ved dog det bliver til barnedåben, og vi vil begge have dem på, dog i hver vores outfit, for hun har allerede købt en kjole, jeg leder helt vildt, måske bliver det en nederdel i stedet for. 30 års fødselsdagsfest, det er noget helt andet, det ved vi, en helt anden afslappet stil, helt sikker, vi skal være praktiske klædt, det bliver i telt, og ja, tanken er, vi skal nok have helstegt pattegris, ex manden min er specialist på dette område. Så her kan jeg fint komme i gemasher eller lange bukser. Dog mangler jeg tøj til begge arrangementer, og det jeg faldt over, jo, bukserne kan da godt bruges, til 30 års festen, her har jeg et par andre sko end dem til barnedåben, jeg vil ikke ødelægge hælen (hihi).

 

 

Frisøren var lige sød at fjerne noget pandehår her til morgen, hovsa, jeg var ikke klar over omgivelserne så sådan ud, uha, jeg har da været hel farlig at følges med. Jeg fik lige booket en frisør tid, det bliver den 7. august, måske skal jeg lige forbi den 23. august, nu får vi se. Jeg så noget vildt spændende hos frisøren, og ja, det kom i tasken, det kunne jeg bare ikke undvære.

 

Nu vil jeg lige ud og lufte de nye sko, da de skal “gås til”, det vil jeg lige  inden yngste skal hentet hjem fra job, hun afløser i Struer afd., de er lidt i underskud med Manager pt., kunne mærke her til morgen, hun er ikke lige den der vild med udlåning, hun foretrækker hjemmefronten.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.