Festival tid

Webcam - Haze over Harum 

I år valgte jeg ikke at arbejde til Haze over Haarum, Jeg turde ikke satse. Jeg står i et øltelt normalt. Det er til venstre for den store scene. Jeg døjer jo med armen, og det at skænke fadøl der er kolde, og hvis det så er koldt udenfor. Jeg skulle beslutte mig i februar. Da kender man jo ikke vejret. Jeg kunne fint have stået der i år, tror jeg.

 Et band jeg lærte at kende den første gang jeg arbejdede til Haze var Runrig, de er bare super gode. Desværre får jeg ikke æren af at hører dem i år. Heldigvis er jeg kunne ved YouSee, så jeg har kunnet hente den nye CD på Play. Dvs. der ligger 3 CD på min pc med Runrig. Der har jeg så lavet et mix, dette mix kører konstant jeg er her, og ja, bare sidder i nærheden af min pc.

 

I år har jeg besluttet at tage til Grøn Koncert, det skyldes jeg godt kunne tænke mig at hører Auqa igen, og ja, så lukker og slukker de med D.A.D. Jeg har et eller andet med D.A.D, jeg er vild med dem Live, jeg kan hente nogle bestemte numre med dem via Play, har det på min mp3 afspiller, når jeg træner, hvis ikke der er noget dance / elektronisk musik på. Det bliver i Herning, jeg tager af sted sammen med min yngste datter.

 

I morgen vil jeg på udflugt. Ud og kigge her og der, måske alle vegne. Derfor vil jeg finde i seng, og det meget snart. Så jeg kan komme op, og komme ud af døren.

 

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.