Fik lige lidt gratis tid

reklanete med gratis tid

Hvad mener jeg så med gratis tid. Jo, da jeg mødte ind på jobbet i dag, blev jeg meget hurtig klar over vi ikke havde noget vand, uha, det kan da ikke passe, jamen hvad skal jeg så lave, havde lidt der kunne flyttes i kælderen, ellers var der jo ikke meget, der var en masse glasvarer, det skulle rengøres og på plads, det kræver vand, der var en masse buretter jeg skulle have tjekket om de virker, nogle skulle tømmes og smides ud, andre skulle rengøres, ups., igen mangler jeg vand, og hvis jeg nu fik noget af indholdet fra disse buretter på fingrene, det kræver også vand. Så kunne jeg jo fortsætte med leverandør beskrivelserne, hm., det er de organiske stoffer jeg mangler det på, jamen hylderne vil jeg da have vasket af, det kræver vand, og ja, hvis nu låget ikke sidder som det skal, og jeg får noget af disse stoffer på mig, uha, vand igen. Derfor kunne jeg jo lige så godt holde lang weekend. Så jeg fik lige lidt gratis tid.

 

Forfængelighed

Tankerne fik derfor lov til at tage på tur rundt. Jeg fik fat i en side af mig, jeg af og til er oppe at skændes med. Hun kan af og til godt tænke nogle tanker der kan tolkes af modtageren på en helt anden måde end de egentlig er tænkt. Jeg vil ikke blande mig i hvordan andre gør, tænker, klæder sig, bor, spiser jeg kunne blive ved, jeg mener der skal være plads til alle. Der skal også være plads til mig, og jeg skal have ret til at synes Jakob Haugaard lider af smagsforvirring når han klæder sig til sceneoptræden, han kan da ikke sætte farver sammen, dog vil jeg da aldrig kunne drømme om at forbyde ham at optræde i dette, for jeg er vild med ham som konferencer. Jeg vil da også savne disse farvestrålende habitjakker han stiller op i. Det vil altid påvirke på en eller anden måde. Vi modtager jo forskelligt.

Trendsætter

Jeg kan se vejret ikke bliver til strand, dase, bekini grill og soltoppe her i denne weekend, det bliver til regntøj, traveture, læse, tv og pc hygge, jeg glæder mig til det, jeg kan godt lide at kravle i nattøjet meget tidlig på dagen, finde en god bog, skrive nogle indlæg her, chatte med vennerne, skrive nogle mails, lytte til god musik, og selvfølgelig finde gummistøvlerne frem, huske regntøjet, og trave bare derud.

Gummistøvler og regnvejr

Om der kommer noget her igen, nu får i se, måske vælger jeg at få føjet nogle af mine gamle blogindlæg ind, måske bliver mine 100 ting færdig. Måske bliver min Om mig ændret. Det eneste der er helt sikker er…….. Jeg skal have planlagt den kommende uge med opgaver der gør mig lidt mere træt, når det er sengetid, jeg gider ikke, jeg ikke kan sove til sengetid, og stå op når vækkeuret ringer. Og jeg skal ud til min mor søndag eftermiddag.

 

Regnvejr og hygge

Ønsker her en god weekend.

 

No Comments

Skriv et svar