Jeg panikkede, kunne ikke logge ind i maskinrummet, var på en ande IP adresse derfor, det fattede jeg bare ikke, og ups, så godkendte jeg noget jeg ikke skulle,

Der var en backup fredag aften, så det er begrænset hvad jeg har mistet, samtidig har jeg indlæg, og i minmail har jeg de kommentar der er kommet, kunne hurtigt uploade indlæg, men hvordan skal jeg nu hitte ud af at få de kommentar ind, jeg har liggende i min mailbakke.

Må hellere få lidt søvn, er kommet godt hjem fra en babysitte aften. Og i morgen søndag vil jeg finde en weekend seng til Otto, det havde da været lettere at han havde været hos mig, så havde det også været muligt for forældrene, så kunne de have sovet længe søndag Smiley, der blinker

4 Comments

 • Catarina 17. maj 2015 at 07:27

  Puha, det lyder ikke som om det helt var din dag 😛
  Håber du finder ud af det hele – men mails kan ikke komme ind som kommentar, måske du skal spørge din host, om de kan smide den game backup af din database, hvor også kommentarerne ligger ind. 🙂

  Reply
  • abildjyden 23. maj 2015 at 10:55

   Ja det var jeg ikke okay med, har desværre ikke haft tiden i den forgangne uge til at følge op. Havde nogle andre planer på min fridag, det er noget der arbejdes på nu. Skal nok fortælle hvad det var senere 🙂
   Så jeg vil lige strikke en mail sammen til support afd. for jeg ved jo hvilke kommentar det er og i hvilket tidsrum. Det vil jeg få tid til her i pinsen.

   Reply
 • Madame 23. maj 2015 at 08:26

  Det var synd med al det postyr! Jeg kan bare koble mig ind via min kode, når jeg laver indlæg i blogger, men det fungerer måske ikke sådan i WP.
  Rigtig god pinse, Karin!

  Reply
  • abildjyden 23. maj 2015 at 11:10

   Jeg ved ikke helt hvorfor, har ikke lige haft den fornødne tid her i ugen til at følge op, vil dog lige forfatte et lille skriv til support her i pinsen, ved jo præcis hvad det er jeg mangler, samt hvorfor det ikke var muligt for mig at logge på når jeg er hjemmefra.
   Tusind tak og i lige måde

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.