Flad mave med lille bold | I FORM

Flad mave med lille bold | I FORM.

Det er den værste delle at slippe af med. Min er et traktordæk af det abnorme. Kan heldigvis gemme det løse af den, ved snert påklædning, og ved løst tøj er det jo helt usynlig.

Jeg lever med den, jeg acceptere den, og dog, jeg troede det indtil for nylig, det er jo den der besværliggør mine valg af cowboybukser, kjoler, nederdel etc., den fylder ikke kun lige der på stedet, den fylder jo også når jeg skal købe tøj. Så den gemmer sig derinde, selvom jeg fint  kan joke med den, så genere den mig også. Den har altid været der, dog ikke så løs som du ;-).

Nu vil jeg lave mine morgenøvelser – både dem der styrker muskulaturen og så lidt der tager sig af den “mega delle”

 

4 Comments

 • Catarina 12. november 2013 at 11:32

  sådan Karin – bare det at nå dertil at det/den genere er stort. Og jeg er sikker på du nok skal få den reduceret. 🙂

  Det er egentlig sjovt så mange der siger de er som de er og andre må også accepteret det, når de selv gør det. Men så snart der kommer, i det her tilfælde, en kur som måske virker LCHF, hopper det over på den. Så helt accepteret deres krop, har de alligevel ikke.

  Jeg er sikker på at man med synd fornuft og nettop træning kommer længst.

  Go Girl. 😀

  Reply
  • abildjyden 12. november 2013 at 18:01

   Det at så vidunderligt at tænke sund fornuft og træning ind i hverdagen, det lange seje træk.
   Det er lidt en skalkeskjul når man hører den omtalte sætning du nævner Cat, for flertallet springer jo på diverse nye hits af kure, der dukker op. Vi ved hvordan alt omkring os spækkes med ideer når der skrives 27/12-2013.
   Når jeg nu er igang med planken og andre rygøvelser, hvorfor så ikke lige tænke lidt over det traktordæk 🙂 – Og når man så er i gang…. Super dejligt. Så kan jeg jo godt tage til et par julefrokoster (spise og drikke med omtanke) og hygge mig juleaften med and 😉

   Reply
 • Madame 12. november 2013 at 12:43

  Dejligt at læse, at du accepterer kroppen, som den er. Men øvelser er god ting – det glemmer jeg alt for tit, selv om jeg dog får gået en tur hver dag. Og så må vi prøve at finde nogle tøjmodeller, der passer til vores facon.

  Reply
  • abildjyden 12. november 2013 at 18:11

   Ja, det er dejligt at forkæle sig sig, når det så samtidig er godt.
   Jeg lever efter sund fornuft og motion tanken. Hvis der serveres and med sovs, så er det ikke i flere dage, det skal forbrændes, og en god spelt salat eller lignende er fantastisk mad dagen derpå. Så sundt, fornuftigt, varieret, omtanke og motion er nok mere sigende.
   Dine ture får vi andre jo masser af glæde af.

   Reply

Skriv et svar