Panorama fra min altan

Panorama fra min altan

Sidste weekend mødte vi Gorm, i går kom Helga – og nu er det bare en ganske almindelig kuling med regn og periodisk vindstyrke af 24-26 m/s – altså stormstyrke. Vejr app fortæller det kan holde frem til søndag eftermiddag. Så jeg cykler den ene vej og går den anden. Jeg vil ikke overdrive, eller pace, det at vælte på cykel, eller vælte ud på kørerbanen, det vil jeg ikke udfordre. Så må tingene ske i slow. Okay.

Nu er maven i orden, første morgen siden tirsdag den 24/11-2015, en vidunderlig fornemmelse. Dejligt jeg lyttede til lægen og ikke min egen dårlige samvittighed.

I dag og i morgen vil jeg se om jeg kan indhente det forsømte, der er meget, det ved jeg, derfor skal det tilrettelægges, og det vil jeg gøre hen over weekenden, så jeg kan nå det vigtigste, noget må jeg droppe, for noget andet er kommet til, og det vil jeg være opmærksom på bliver overholdt, det er noget mht. helbredet J

Cypres Julen 2015 uden lys

Cypres Julen 2015 uden lys

Det sidste julepynt bliver placeret, næsten, har ikke fået guirlande op på altanen, godt for kæden vil da bare være blæst væk. Venter til en dag med tørvejr og en vind jeg kan acceptere (2-4 m/s) – Det sker nok ikke, jeg har da lov at drømme.

8 Comments

 • Lene 5. december 2015 at 10:29

  God weekend med tid til afslapning og tid til decemberhygge 🙂

  Reply
  • Abildjyden 6. december 2015 at 08:48

   Der er blevet pyntet, og en tur på cyklen trods en kraftig vind nåede jeg også i går lørdag.

   Reply
 • Madame 5. december 2015 at 20:16

  Sikke et blæsevejr vi har haft – og her også regn hele dagen. Godt at høre, at din mave er rask igen. Ha’ en dejlig weekend, Karin.

  Reply
  • Abildjyden 6. december 2015 at 08:50

   Kulingen raser stadig kraftigt her, vi kan stadig forvente 24 – 26 m/s – Det bliver først sidst på dagen i dag det ændre sig.

   Reply
 • Catarina 6. december 2015 at 10:06

  Håber du får nået noget at det “tabte” men eller gør det sikkert ikke noget. 🙂 Bare det at du er frisk igen er super dejligt.
  Jeg må altså sige, at jeg er ved at være mere end almindelig træt af den blæst – det er lige før jeg bare ønsker mig helt almindeligt regnvejr, uden blæst. Hvis det så bare havde været vildt koldt, så havde vi haft den ene snestorm efter den anden og så havde det været sjovt. 😀

  Reply
  • Abildjyden 6. december 2015 at 13:32

   Jeg har taget min beslutning, jeg når det jeg kan, for var lige kommet i et lidt for højt gear en times tid i går, alarmklokkerne var ser rimelig hurtigt, så jeg kom ned i tempo, det er også først på søndag børn, svigerbørn og børnebørn kommer her, 3. søndag i advent.
   Jeg kan se middelvinden falder til så og sige ingenting i morgen, solen vil kigge ned til os. Desværre Desværre er der ikke nogle “blå” temp.hvilket vi trænger til, det er jo vinter 😉 – Snart begynder vi at efterlyse sommervarme og stille vind.

   Reply
 • Pigen fra landet 10. december 2015 at 20:11

  Dejligt at du er ovenpå igen. I denne tid har man da slet ikke tid til ‘det pjat’ der er nok af andre ting at tage sig til. Her bliver der ikke stresset over ting der skal nås. Selvom der i hovedet er mange ting jeg gerne vil, så når det, jeg jeg når.

  Reply
  • Abildjyden 16. december 2015 at 06:44

   Tusind tak. Det er skønt at være ovenpå, jeg nåede det jeg kunne, og købte mig til resten.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.