Første lørdag i sommerferien 2016

Den blev brugt til at stene, sove, det var nødvendigt, og det vidste jeg, det var planlagt. Jeg nød virkelig dagen i eget selskab, hvor jeg fik set lidt OL, Cykling og svømning, i dag søndag , bliver der plads til lidt mere, dog vil jeg fra kl. 17.55 se svømning frem til der spilles håndbold. 

Jubelscene - Sølvfuglen - Danmark - OL - Cykling - Landevej - Politiken

Jubelscene – Sølvfuglen – Danmark – OL – Cykling – Landevej – Politiken

http://www.dr.dk/sporten/ol/rio2016/landevejscykling/video-fremragende-fuglsang-faar-sit-metal-om-halsen

 

God søndag trods regnvejr 

 

 

2 Comments

 • Catarina 12. august 2016 at 06:55

  Det er skønt at du bare kan tage det hele i eget tempo og bare nyde fuldt ud at du nu har ferie og det i endnu mange dage 😀

  Reply
  • Abildjyden 12. august 2016 at 09:41

   Ja, og det er præcis det jeg gør, mine morgenstunde er meget langsomme 🙂

   Reply

Skriv et svar