Advent

Den første søndag/weekend i advent er gået på held. En ny uge er lige skudt i gang. Weekenden har været begivenhedsrig, samtidig med mange gøremål. Dejligt.

Søndagen

Jeg nød søndag morgen, den var en langsom morgen. Formiddagen gik med tøjvask, strygning, rengøring etc. Det var dejligt at få det det overstået. Efter frokost, var yngstedatter og jeg på tur. Vi var i Lop Shop og Kirppu. Yngstedatter manglede julepynt, men ville ikke give en formue. Heldigvis fandt hun noget. Det var dejligt. Ellers hyggede jeg med strik, læse og ja, bare mit eget selskab.

Hjemmelavet

Jeg lavede nogle havregrynskugler sidste år, som jeg holdt meget af. Kan dog ikke huske hvilken opskrift det var. Så søndag lavede jeg lige en portion af disse dejlige havregrynskugler. Heldigvis smager de lige så godt som sidste år, derfor har jeg besluttet, der skal lavet mange flere senere.

Låge 3

Til eftermiddagskaffen blev låge 3 åbnet. Det med en kop te, lakridskugler og ikke mindst med “En vinterbaders notater fra menneskehavet”, Teen smagte dejligt, ikke for parfumeriet, den var dejlig rund i smagen. Lakridsen var som forventet. Lækker. Notatet den 3. dec. hed ren og skær 200 kroner. Her fik mine tanker frit løb, hvad er vigtigst, 200 kroner, eller et kram og en snak. Jeg vil vælge et kram og en snak, præcis som den hjemløse.

Tanker omkring den 3. dec.

Den 3. december er en underlig dag. Det var 10 år siden, jeg mistede min far. Han vandrede forbi i tankerne, lidt mere end ellers. Jeg mindes den dag, dog gik tankerne hurtigt videre, mange gode minder blev opfrisket. Alt for mange til at reflektere her. Det gemmer jeg til en anden god gang.

Afrunding

<

p style=”margin: 0in; font-family: Calibri; font-size: 11.0pt;”>Nej det bliver ikke et sammenkog, det bliver mere en afslutning. Tak for en dejlig weekend. Nu er der jo taget hul på en ny uge. Det bliver spændende, hvad den bringer.

3 Comments

 • Celena 4. december 2017 at 12:08

  I love your choices for Christmas calendars… good theme that allows for a moment of relaxation and appreciation! I am sorry about your father- I am glad that you had some Advent time to think of him. Big hugs!

  Reply
  • Abildjyden 4. december 2017 at 21:45

   Jeg nyder denne stund. Den gør godt for sjælen.
   Tak, selve dødsdagen er noget specielt, kan dog mærke jeg er blevet bedre til at mindes og savne, sorgen fylder ikke mere.
   Ønsker en dejlig december

   Reply
 • Catarina 10. december 2017 at 15:37

  Dejlige dage fyldt med alt det du kan lide. Og sikke en smuk og enkelt advents”krans” du har lavet. Lige min stil 😀

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.