Første uge og weekend 2016

Den første uge i det nye år er noget specielt. For mig som regnskabsassistent er det ikke kun at skrive 2016, der ligger nogle ting fra dec. 2015 der ikke er afsluttet, der kommer stadig bilag fra 2015 etc., og et regnskabssystem kan ikke kende forskel på årstal, hvis ikke det er skrevet. Derfor skal jeg huske at skrive 31.12.2015 og ikke kun 30.12.

Vi begynder hårdt på arbejde med 2 mand under, det kræver vores opmærksomhed, vi skal være intense, og være meget på. Samtidig kommer regnskabschefen forbi onsdag, så jeg byttede lige min onsdag med fredag. En af mine chefer har fundet andre græsgange, og en teknikker ville andre veje. Der går lige en periode før vi igen bliver “fuldtallig”.

Derfor var min første uge meget intens arbejdsmæssigt. Der blev ikke meget tid til andre sysler.

Fredag var så min fridag, og den blev benyttet til at hjælpe yngste med at aflevere bachelor opgaven, og jeg var selv ved min psyk. Dejligt, vi fik lige vendt mine tanker og trods sygdom, en hård arbejdsuge og med en tæt pakket kalender, var hun positiv stemt, min krops attitude var på vej i den rigtige retning, der var ikke for mange modsatrettede signaler. Jubii, dejligt, det ikke kun var mig der havde denne følelse. Nu skal jeg bare huske at trække vejret dybt, holde fødderne i jorden, og tænke mig om.

En bænk

En bænk

Natur

Natur

Sne fik vi lidt af fredag, sådan ca 0,5 mm, lørdag morgen var det meget smukt, og nu kunne vi nyde et par timer, før regnen indfandt sig omkring kl. 10.00 – allerede søndag morgen var der kun et par enkelte pletter hist og pist på plænen.

Svigersønnen har været kaldt ud til vintertjeneste både fredag, lørdag, søndag og igen her til morgen. Dejligt med lidt afspadsering til kontoen, der kan jo godt blive behov for lidt ekstra fridage når nr. 2 kommer medio april.

En tur i Gågaden

Lørdag formiddag var yngste Otto og jeg i gågaden, vi skulle lige i et par specialbutikker. Søndag var vi i Babysam, overtræksskoene kan ikke have str. 22 prewalkersko, så han kan trave rundt, men det der var tilbage i vinterstøvler etc. er ikke lige noget der falder i god jord, eller i forkerte størrelser, så vi gik kun hjem med lidt isenkram med hjem.

Isenkram

Isenkram

Nu er uge 2 begyndt, temp. 1 – 3 graders varme, skyet, dis og en regnbyge i ny og næ iflg. vejrudsigten.

God arbejdslyst.

16 Comments

 • Miri 11. januar 2016 at 15:07

  Dejlig at psykologen oplever du har det bedre 🙂 Og forhåbentlig du også selv mærker det 🙂

  Reply
  • Abildjyden 12. januar 2016 at 07:28

   Du kan tro jeg kan mærke det, er blevet langt mere bevidst om hvor mine grænser er, så skønt.

   Reply
 • Catarina 11. januar 2016 at 18:30

  Dejligt at både du og psyken kan mærke at du er på rette vej og godt a du også selv husker på at du skal beholde begge ben på jorden 🙂
  Det er dog lidt hårdt at være to mand nede på jobbet og det kan sikker godt tække store veksler på dem der er tilbage, godt du også der er opmærksom på det. Ja, det med at 2015 kan jeg godt følge dig i, for det samme gør sig gældende hos os, det er dog ikke mig der mærker det. 😉

  Reply
  • Abildjyden 12. januar 2016 at 07:33

   Du kan tro jeg nyder det, at jeg nu kan mærke hvornår jeg skal sige fra er skønt.
   Jeg tror chefen har læst med, der kommer en håndsrækning ultimo i denne uge på mine opgaver, så jeg kan hjælpe til med andre opgaver, sagde dog straks det ikke måtte være permenet, for de opgaver jeg skal lave, kan godt virke stressende for mig, og det vil det ikke blev jeg lovet.
   Jeg afslutter jo dec. endnu, og derfor er 2015 stadig datoen jeg arbejder i.

   Reply
 • Pia 19. januar 2016 at 20:32

  Det er en prøve

  Reply
 • Pia 19. januar 2016 at 20:43

  Endelig lykkedes det 🙂
  Jeg selv arbejder med 10 forskellige regnskabssystemer, så jeg kender godt det med årstal man skal huske at undertrykke, hvis ikke det skal havne i et forkert regnskabsår. Som regnskabsmedarbejder er det første kvartal, den travleste tid på året. Jeg har mere end 20 virksomheder jeg skal nå at blive færdig med til 1. marts.
  Vintervejret blev heldigvis ikke så slemt her i dag, som de havde lovet. Vi er lige kommer hjem fra et sølvbryllup, og i morgen er det atter arbejdsdag, med sen fyraften.

  Reply
  • Abildjyden 23. januar 2016 at 09:12

   Bliver helt svedt. 20 virksomheder, du har travlt her i de næste uger. Eller er du bare godt med heletiden.
   Pas godt på dig selv

   Reply
   • Pigen fra landet 23. januar 2016 at 14:12

    Nej jeg er aldrig godt med på denne årstid og knokler som altid, for at nå det til tiden. Det er lykkedes hver år endnu. Jeg har arbejdet med det i 14+26 år, og synes stadig det er et spændende job

    Reply
    • Abildjyden 31. januar 2016 at 07:56

     Pyha og så lige sammen med alt det andet du/I har at kæmpe med.
     Godt du har et godt helbred, så du kan magte en periode med et større pres. Ved jeg ikke kunne magte det, min koncentration smutter som den første, og herefter kommer mange små hint om nu skal jeg stoppe op, og finde hverdagens rytme tilbage.

     Reply
 • betty 22. januar 2016 at 11:29

  God arbejdslyst med regnskaber. Jeg er glad for, det ikke er mig. Sådan noget kan jeg slet ikke finde ud af.
  Otto sidder der i barnevognen og ser så sød ud, mens han kigger på verden.
  Jeg skrev et svar for nogle dage siden, men kom ikke igennem??
  Skal jeg godkendes?

  Reply
  • Abildjyden 23. januar 2016 at 09:18

   Tusind tak. Jeg kæmper en kamp for at nå i mål.
   Otto nyder at kigge ud, han observere, og bliver meget sur lige når regnslaget kommer på, men efter få minutter er han klar til en udflugt.
   Nu er klapvognen indviet, og dejlige travetur i lidt mere frihed er nydt.

   Reply
 • betty 22. januar 2016 at 11:30

  Jo, denne her gang gik det 😉

  Reply
  • Abildjyden 23. januar 2016 at 09:27

   Der var et eller andet kryds et forkert sted, der nu er blevet fjernet.

   Reply
 • Madame 1. februar 2016 at 13:19

  Dejligt at læse nyt fra dig, Karin – og smukke billeder! Jeg er selv i en periode, hvor jeg ikke blogger ret meget, men næsten kun er på Instagram, hvor jeg jo følger dig.

  Reply
  • Abildjyden 1. februar 2016 at 15:37

   Jeg er her savner at skrive, det er dog ikke hver dag tiden er der.
   Instagram er en hurtig løsning med få ord og et billede der taler for sig selv.
   Vi ses i cyperspace ?

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.