Forårs Outlet messe Herning

Turen til den halvårlige Outlet Messe i Herning blev besluttet, da jeg fik tilbudt 2 billetter til ½ pris, dog skulle der lige arrangeres bil med plads til barnevogn, Otto kan ikke selv gå rundt endnu, 5 mdr. og 7 dage gammel, så skal der pakkes ned, og være plads. Det blev arrangeret, og ikke nok med det, svigersønnen får en gratis billet, 1 af de 2*16 billetter Dagbladet Holstebro udloddede.

Det er godt med lidt at drikke, når vi kører bil

Det er godt med lidt at drikke, når vi kører bil

Vi kørte tidligt hjemmefra. Vi landede da messen åbnede kl. 10. Selvfølgelig var der mange mennesker, dog var kø kulturen, rimelig okay, selvfølgelig observerede jeg enkelte, der bare ikke forstår, de nok skal komme ind, og det at mase sig foran, er unødvendigt. 2 minutters gevinst, og sure miner, er unødvendigt.

Ny barnevognspude

Ny barnevognspude

Der betales

Der betales

Det var bare så billigt

Det var bare så billigt

Jeg lige i gang men det er der :-)

Jeg lige i gang men det er der 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Først blev vi overrasket over der ikke var flere udstillere i Kidszone, for ja, det var præcis det område vi valgte som det første, heldigvis

blev den første screening ikke det endelige. Det første køb blev en barnevogns sidepude, den kom i brug, dog med noget underen. J Yngste tog så turen rundt igen. Fandt lidt lækkert et sted. Det næste blev overtøj til turen bag på cyklen eller i cykelvognen, stunder i sandkassen, og når vinteren rammer, en skidragt. Jeg, regntøj, fleece heldragt, skidragt, undertøj/bodystocking og lidt sparkedragter. Prisen på alt dette, blev det en skidragt vil koste til efteråret. Det var med stor glæde for de unge forældre. Otto begynder jo i dagpleje om 3 uger fra i dag J

Salat til de voksne

Salat til de voksne

Otto spiste sammen med os, dog medbragt mad

Otto spiste sammen med os, dog medbragt mad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da vi mente det var slut, gik vi ind i Mode Bazaar området. Det var frokosttid både for vi voksne, og Otto trængte også. Da vi sad og nød vores mad, blev vi hurtigt klar over, der var for mange mennesker, og vi hellere ville kigge om det var muligt at finde de sandaler jeg gik efter. Vi valgte at screene for fodtøj til Otto, løbesko til svigersønnen. Dog blev vi hurtig klar over, der ikke var mere.

2015-04-27 08.02.41

Hel kartoffelspepølse

Kartoffel Spegepølse

Kartoffel Spegepølse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg fik en spegepølse med hjem, noget er kommet i fryseren. J Der kom også noget andet i posen, men det bliver en anden gang jeg vil omtale det.

Det var en dejlig søndag. Tak til de unge mennesker og Otto.

2 Comments

 • Annemette 29. april 2015 at 22:07

  Det lyder som en hyggelig tur og sikke sød den lille Otto er 😉

  Reply
  • abildjyden 30. april 2015 at 07:52

   Det var en vidunderlig tur. Ja, han er vidunderlig dejlig <3

   Reply

Skriv et svar