Forår hvor det bare pragtfuld

Den første del af dagen trådte jeg mig selv alt for meget over tæerne. Heldigvis kom jeg hjemmefra, det ændrede lige synet på dagen. At jeg har den indre uhyrer, det vil jeg ikke fornægte, han er bare blevet dæmpet lidt. Jeg var omkring HK efter et sygedagpengekort, det afleverede jeg på sygedagpengekontoret. Til min store forundring, tog de selv et initiativ til at jeg kunne få endnu et skema der også skal udfyldes, det er med nøjagtigt de samme informationer som på de 2 andre skemaer, typist, så ville de straks sende mine oplysninger videre til en sagsbehandler, da jeg har bedt om at komme igennem meget hurtigt.
Jeg har jo fra min læge allerede en forberedt henvisning til en psykolog, endda med et kryds i feltet for tilskud fra det offentlige, da jeg har en oplevelse med fra barndommen der kan give denne mulighed. Jeg er samtidig medlem af sygeforsikringen Danmart, så vi er da ved at være rimeligt nede i beløb. Så nu håber jeg de vil hjælpe mig med at komme på fode igen.
Jeg ser langt mere optimistisk på det hele nu.
 
 

No Comments

 • sus 3. april 2007 at 12:52

  Kære Karin
  Suser lige ind til dig med min lille Påskehilsen

  \…/)  (\…/)                              (\…/)  (\…/)   ( *.*)   (‘.’= )   нαρρу єαѕтєя     (‘*.*)    (‘.’= ) (")_(") (")_(") love SUS           (")_(") (")_(")
  KnuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Trinings Hjemmeside 4. april 2007 at 16:19

  Hej Karin.
  Lige en lille påskehilsen til dig. Jeg har ikke været så aktiv på computeren her på det sidste, men til gengæld har haven fået en ordentlig tur. Jeg vil invitere dig til at se disse dejlige billeder fra vores omegn på dette link:
  http://picasaweb.google.dk/trining
  God påske. Trinings

  Reply
 • Anita 5. april 2007 at 08:22

   

  En påskehilsen fra mig skal lyde.
  Jeg håber at du dagene vil nyde.
  Husk at være god ved dig selv Karin
  Knus og tanker fra Anita.
   
  KLIK HER
   

  Reply
 • Anita 6. april 2007 at 14:59

   

   

  Herfra delfinerne skal lyde
  et ønske om en god påske.
  De kærligste hilsner og tanker fra Anita
  ´☼`·.¸¸..·´☼`·.¸¸.·´´☼`··´☼`·.¸¸..·´☼`·.¸¸.·´´☼`
                         KLIK HER
  ´☼`·.¸¸..·´☼`·.¸¸.·´´☼`··´☼`·.¸¸..·´☼`·.¸¸.·´´☼`
   
   

  Reply
 • Anita´s Linkspace 9. april 2007 at 16:06

   
  Så er påsken ved at være til ende
  og jeg håber du har nydt dagene.
  Knus fra Anita
  KLIK HER
   

  Reply
 • Anita 14. april 2007 at 17:21

  Hej Karin
  Tusinde tak for din hilsen.
  Jeg glæder mig til at se billeder af den nye Karin.
  Du kan tro vi har nydt dagen idag.
  I formiddags kørte Sille, Erik og mig en tur til Karrebæksminde,
  hvor vi bl.a kørte ud for enden af øen og bare sad og nød
  udsigten ud over vandet.
  Der var faktisk en del mennesker der var der med madkurv.
  Eriks søster har sommerhus der, så vi skulle lige en tur forbi der
  og sandelig om de ikke var i sommerhuset, så vi sad og nød det gode vejr i deres have.
  Vel hjemme igen og så kom svigermor og vi drak kaffen på terassen.
  Så vi har nydt det gode vejr og bare slappet af.
  Jeg er jo udendørs, når jeg er på job, men Erik har virkelig nydt at kunne være ude idag.
  Idag har det gået lidt bedre med ryggen. Faktisk har jeg det bedst når jeg er oprejst.
  Ja du har ret, at man skal passe på. Men jeg ville så gerne lave et MEGET stort rosenbed færdigt
  inden weekenden, så jeg tog 3 timer ekstra igår.
  Så kan jeg lære det kan jeg..
  Jeg glæder mig nu over, at de lover skønt vejr igen imorgen.
  Tak fordi du har via dine skrivelser har fået mig til at se positivt på nogle ganske almindelig ting.
  Knus og tanker til dig fra Anita

  Reply
 • Anita 15. april 2007 at 10:07

   
  Hallooo
  Hermed en hilsen fra delfinerne
  med ønske om at du får en dejlig dag.
  Knus fra Anita
  KLIK HER
   

  Reply
 • Anita´s Linkspace 17. april 2007 at 18:19

   
                                                                 Gid alt for dig må blomstre                                                                       og stå i Yndigt Flor                                                                   det er mit bedste Ønske                                                                      fremlagt i disse Ord.
                                                                             Knus fra Anita
  KLIK HER

  Reply
 • Jytte 18. april 2007 at 09:46

  Kære Abild
  Sender lige en hilsen til dig herfra det " mørke" Vesterbro he he
  Håber det så vil gå fremad med dig og dine dårligheder
   
  Tak for din hilsen i min space, ja det er godt at kende nogen, der vil arbejde gratis, hi hi, jeg kú jo ikke selv fide ud af det
  Sådan er det når man er blevet lidt "gammel"
  Knus fra Jytte

  Reply
 • sus 18. april 2007 at 14:26

  Hej Karin …..sender lige en sød lille hilsen på denne smukke Onsdag

  DEAR FRIEND!
  WHEN LIFE IS A DRAG,
  WHEN YOU’RE SORRY AND SAD,
  WHEN YOU’RE FEELING SMALL
  AND SCARY TO LOOSE IT ALL,
  LET A POSITIVE THOUGHT
  FILL OUT YOUR WHOLE HEART!
   
  KNuuZ*SUS*Håber DU trives og har det godt ????
   

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.