Forkælet med lidt Teck

I går kom postbuddet med en pakke til mig. Jeg har nævnt før jeg ønskede mig denne, og nu landede den så hos mig.

Pakke med forkælelse

Pakke med forkælelse

Nu har jeg en mobil hvor kameraet virker, og er langt bedre end på den “gamle” mobil. Jeg glæder mig til lidt nørderi, så jeg bruger flere faciliteter end på den “gamle”. Nu kan jeg. Og størrelsen på denne sag er lige mig, den kan stadig være i tasken, og i hånden, er ikke for tung. Så lækkert.

Jeg vil selvfølgelig passe godt på min nyerhvervelse så der er købt panzerglas, cover og en lille powerbank. Ved udmærket godt panzerglasset ikke kan klare alt, det samme gør coveret heller ikke. Jeg kan jo også risikere at være så langt væk at både powerbank og min mobil er gået død for energi, det er jo kun ” in worst case senarie”. (hihi)

Glæder

Glæder

6 Comments

 • Mette 29. maj 2016 at 11:53

  Tillykke med dit nye legetøj:o) og go’ søndag.

  Reply
  • Abildjyden 30. maj 2016 at 06:19

   Tusind tak Mette. Nu er søndag blevet til mandag morgen 🙂

   Reply
 • Catarina 29. maj 2016 at 16:35

  Ummm hvor dejligt med lidt selvforkælelse og jeg er helt sikker på du bliver lige så glad for din som jeg er for min. 🙂 Tillykke med den og god fornøjelse med at lege 😀

  Reply
  • Abildjyden 30. maj 2016 at 06:25

   Jeg er allerede meget glad for min, skal bare lige lære alle de finesser der er mht. kameraet, havde lige en “dum” søndag i krop, sjæl.

   Reply
 • Pigen fra landet 30. maj 2016 at 18:03

  Tillykke med nyerhvervelsen. Så skal der sættes tid af til at lege 😉 men det lyder som om du glæder dig til den leg. Selv vil jeg helst krybe udenom, men det er jo ikke så let, hvis tingene skal virke. God fornøjelse 🙂

  Reply
  • Abildjyden 31. maj 2016 at 06:22

   Tusind tak Pia.
   Jeg ved der er mange der kan undre sig over det er sjovt at lege med en mobil, finde ud af dens finurligheder etc., sådan er vi så forskellige.

   Reply

Skriv et svar