Forlænget weekend

En forlænget weekend er bare så lækkert.
Fordele efterårsferien med 2 x forlængede weekender  måske flere, det har jeg det bare super med. Jeg kan nemt blive stresset over at skulle have ferie, der er lige det og det som bør klares, der er også det hængeparti og hvad nu med …., men er det en enkelt eller 2 dage, så kan det vente til jeg kommer tilbage, ogdet giver ikke vildt meget overarbejde hjerken før eller efter.
Derfor er en forlænget weekend bare så pragtfuld, og i den forlængede weekend bliver der dømt råhygge.
Dog her i dag er der jo også alle de ting der ikke lige bliver ringet om etc.
Nu vil jeg nyde dagen – forkæle mig selv, læse, trave en tur, og selvfølgelig vil jeg træne i aften.
Knuz
 
 

No Comments

 • sus 24. oktober 2005 at 20:39

  God jawten Karin …Godt du har hygget dig i denne weekend (osse forlænget) nydt dagen idag selvom det var meget koldt til morgen ..Jeg kører på scooter så det er med at have det rigtige tøj på *SMS*Kan du nu nyde resten af aftenen og sov godt mår du når dertil KnuuuZ*SUS*

  Reply
 • Jeannette 25. oktober 2005 at 13:15

  Hejsa søde..Ja weekender kan nemt gå hen, at blive stressede i stedet for at være hyggelige..Men det er da rart at se, at du har valgt denne til at bare hygge om dig selv.. Det er jo også vigtigt at huske at få koblet helt af indimellem ikk.. Selv om at jeg bare sidder her ved min puter, i rigtig mange timer, så kan jeg bestemt også få lidt stress indimellem.. Men det er mest når smerterne tager overhånd, og jeg ikke kan noget som helst. Og er det så sådan, at jeg har lovet at hjælpe nogen med deres sider her, så bliver jeg stresset over mine smerter, fordi jeg ikke lige kan overholde den aftale jeg har lovet.. Temmelig dumt ikke. Jeg ved jo godt at folk derude har stor forståelse for mig og den tilstand som jeg befinder mig i, – så det er bare mig selv, som skal lære, at jeg nok når det hele alligevel… Ja man er jo kun et menneske ikk *SMS* Så for pokker der fik jeg vist helt lidt vand ud af ørene, – det var jo ikke meningen, – men det ene ord tager jo det andet *GGGGGG* Jeg håber at du har det godt søde… Og at du passer rigtig godt på dig selv..Kan du have en forrygende spændende uge, og så ellers bare råhygge dig..Knus fra Jeanne..

  Reply
 • Sanne 3. november 2005 at 07:45

  Hej SødeEr ked af at høre at du ikke har det godt, og håber sandelig at de kan hjælpe dig i morgen, så du kan få det lidt (meget) bedre….. Hører gerne hvordan det går!Tak for de søde ord, og du har ret "jeg har det både og" men kæmper videre.Kæmpe krammer fraSanne

  Reply
 • Lisbeth 7. november 2005 at 15:01

  er det ikke noget for dig at deltage i mit "diskussionspanel" omkring teksten i hotel california…jeg mener den handler om satanisme. og synes jeg dokumenterer dette ret grundigt.gider du (pleaaaaaaase , for min skyld) at gå ind i vort space, trykke på linket til det space, jeg er ved at opbygge — og give din mening til kende –hvis du har en.knus fra os i middelfart,især lisbeth

  Reply
 • Lisbeth 7. november 2005 at 15:01

  er det ikke noget for dig at deltage i mit "diskussionspanel" omkring teksten i hotel california…jeg mener den handler om satanisme. og synes jeg dokumenterer dette ret grundigt.gider du (pleaaaaaaase , for min skyld) at gå ind i vort space, trykke på linket til det space, jeg er ved at opbygge — og give din mening til kende –hvis du har en.knus fra os i middelfart,især lisbeth

  Reply
 • sus 14. november 2005 at 14:12

  God eftermiddag Karin Håber alt er som det skal være hos dig ..???Sidder lige og laver lidt på mit space og ville da lige ind tildig og hilse lidt……noget tid siden jeg har været her kan jeg se *Smiler*God aften til dig søde KnuuuZ*SUS*

  Reply
 • Lisbeth 18. november 2005 at 13:37

  er du ikke sød at gå ind på vores space nr tohttp://spaces.msn.com/members/flowerpowerII/ – og skrive dín historie om kærlighed!!!! og hvis du er en total helt, så SPRED RYGTET – vi skal også have flere mænd på banen, som tør fortælle om forelskelse og parforhold osv.!!!!weekendkram,lisbeth, rockmama

  Reply

Skriv et svar