Forskelligheder / normal hvad er det?

 

via Bøsserøv ud af skolegården nu | information.dk.

Tankerne myldrede frem da jeg læste ovennævnte. Jeg ved hvordan det har lydt ved spisebordet, da jeg boede sammen med børnenes far. Det var okay hvis kvinder var/er bi- eller homoseksuelle, men ikke for drenge/mænd. Jeg har altid stået alene med min holdning, jeg mente det er forskelsbehandling.

Uanset om vi taler om Abbas, Kim, Hanne, Necla, så er de for mig den jeg møder. Altså en person jeg skal lære at kende, og først efterfølgende kan sige, om jeg har noget tilfælles med dem.

For mange år siden, da jeg gik i folkeskolen, da havde jeg/vi en historie lærer, der ikke var som alle de andre lærer. Han var typen, der altid var meget hård overfor pigerne, og skabte stor fortrolighed med drengene. Da vi kom i realen blev vi hurtigt klar over hvorfor. I dag er han ikke blandt os, han døede af Aids. Da vi var samlet til 25 års jubilæum bragte vi emnet op, ingen af drengene havde fanget pointen, men vi piger havde, dog talte vi ikke om det, husk på vi skrev medio 70´erne.

Trist der stadig er lige så meget tabu, omkring det at være homoseksuel.

Normal hvad er det?

Jeg ved ikke hvad normal er, for som jeg skrev, så er jeg af modsat holdning til begrebet homoseksuel i min familie, så er jeg jo unormal eller?

Jeg går ind for ligeværd.

No Comments

Skriv et svar