En dejlig lang nats søvn. Den var tiltrængt. Det er svært at blive menneske ovenpå, tager længere tid end standard.

Jeg har altid været en meget langsom starter, når jeg sover mere en mit norm søvn behov, så er langsom knappen sat på slow.

Jeg har ikke kunnet sove okay i denne uge, 2 nætter har været med masser af uro, naboopgangen, og haveforeningen har været præget af ferietid, også kl. 2 om natten. Jeg sover for åbenstående vinduer, forsøgte at lukke dem, men med en inde temp på knapt 30˚ C måtte vindue og altandør igen åbnes.

Jeg har derfor sovet en middagssøvn, det gør at jeg ikke kan sove om natten. Jeg er ikke typen der elsker en “morfar”, den spolere min nattesøvn/søvnrytme. Jeg er typen der sover fra kl. 22.30 til 6.30 – vågner meget langsomt, og skal have et hvil med benene op ad omkring “morfar” tidspunktet, ma 1½ time, må endelig ikke lukke øjnene, og ellers aktiv til ca. kl. 20.30, skal gearer ned til kl. 22.30. Super dejlig døgnrytme.

Nu i dag vågnede jeg først kl. 9.00, og jeg føler ikke jeg er helt oppe i gear endnu…… – Godt det ikke er mig der har en bjergetape foran mig i dag;-) – Jeg har mit tv tændt, jeg har P3 i ørene, hvis jeg forlader mit hjem, jeg er med på Touren 😉

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.