Jeg sover længe, det ved jeg godt J – Sov også sent i går.

Jeg frøs dag jeg vågnede, måtte tænde for varmen, da jeg hørte tonen fra radiatoren fik jeg dårlig samvittighed, måtte tjekke om jeg skulle glemme det, derfor tog jeg lige det skærmpump, så jeg kunne forsvarer jeg måtte have varme på J

Nu er det snart weekend, ser frem til den. Hvad mon den så skal byde på.

Først lige mødes med yngste her midt formiddag, vi vil lige have et træningspas sammen, vi skal være en del sammen i denne weekend, selvom jeg er lidt askegrå ved siden af hende. Hun er jo lige kommet hjem fra Mallorca.

I morgen skal jeg på Outlet messen, håber jeg kan begrænse mig J

Ønsker herfra en fantastisk dejlig EF-dag/fredag.

6 Comments

 • Madame 19. april 2013 at 09:43

  Ja, det er pludselig blevet køligt igen – jeg har også varme på nu. Det var ellers så dejligt at gå rundt i sommerkjole et par dage, da vi havde 20 grader. Hvor lyder det spændende med Outlet messen, du skal til! Ønsker dig en fantastisk dag!

  Reply
  • abildjyden 19. april 2013 at 15:27

   Vi nåede ikke til sommerkjolen her, men vanterne blev gemt væk, og forårs jakken fundet frem, og lyst til at købe sandaler 😉 – Vi nåede ca 14 grader her, så søndag bliver lidt som det vi oplevede onsdag.
   Tak, ja, jeg glæder meget til Outlet messen. Vi har tidligere været dernede.

   Reply
 • Nola 19. april 2013 at 12:24

  Vejret hos dig i weekenden ser mere lovende ud end her hos os! Lyder til at blive en hyggelig weekend med spændende messe.
  Rigtig dejlig fredag 🙂

  Reply
  • abildjyden 19. april 2013 at 15:30

   Tusind tak ilm.
   Jeg glæder mig også til weekendvejret, lige nu blæser det voldsomt, de taler om kuling styrke. Heldigvis er solen fremme.
   Godt mine planer i onsdags blev ændret, ville have vasket vinduer, men med det vejr i går, og kuling nu, så trænger de igen. Slipper for dobbelt arbejde.

   Reply
 • Catarina 21. april 2013 at 10:00

  BAre det solen er fremme gør at det hele føles bedre og ja, det er blevet markant køligere og det bryder jeg mig egentlig ikke om.

  Reply
  • abildjyden 21. april 2013 at 13:44

   Solen gør meget ja.
   Jeg ved jeg har en lidelses fælle mht. vejret. Og det er dig Catarina. Thailand eller andre lignende steder ville være et must 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.