Tiden iler afsted, og det på trods af jeg arbejder hjemmefra.

Der har været plads til flyvske tanker i dag, tanker der får plads i en tid, hvor uvisheden, for hvor længe vi/jeg skal arbejde hjemmefra. Det skyldes især savnet af mit hæve/sænkebord, min trange plads, som jeg ellers holder meget af, og sidst men ikke mindst de gener jeg begynder at mærke til mellem skulderblade, ned i venstre arm mm. Så drømmende går på en lille fiks indretning med skrivepult etc., i mit soveværelse. Jeg ved hvad det skal være, det har været på ønskesedlen i 3 år, men, det er drømme 😊

I dag fik jeg lige foreviget min arbejdsplads, næsten, printeren glemte jeg, dog huskede jeg et ekstra kig til min snack tallerken. De sidste nødder fra julen 😋

Hjemmearbejdsplads

I dag var der et kig til lidt sol, kan forstå det muligvis også kommer sol i morgen. 🤞 for det passer, har nemlig planer, hvor det vil passe fortrinligt.

Ønsker her en vidunderlig weekend

4 Comments

 • Catarina 9. januar 2021 at 08:39

  Ja, min hjemmearbejdsplads er ikke meget bedre end di, ja, måske lige bortset fra at jeg har fået en stor skærm med hjem fra arbejdet, men ellers…. jeg vil heller være ved det store bord på kontoret, men en ordentlig stol og muligheden for at stå op. Hvis det bliver ved meget længere, så tror jeg jeg vil have sådan en tingest – et slags skrivebord til skrivebordet, som han hæves, det har jeg nemlig set man kan få. 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 9. januar 2021 at 09:25

   I foråret havde jeg også min skærm med hjem, men den fyldte mit spisebord i køkkenet, optager alt for meget plads i mit dukkehus. Jeg har ikke plads desværre.
   God ide du der har i tankerne.
   Det jeg har i planerne er

   https://www.ikea.com/dk/da/cat/svalnaes-systemet-47397/

   Det vil jeg kunne placere i mit hjem, dog bare hænge skrivepladen i ståhøjde, med mulighed for at flytte til sidehøjde.

   Det bliver spændende hvad vi hver især får gjort. Vælger min arbejdsgiver et langt forløb med hjemmearbejde, så ligger jeg en ordre i Ikea 😊

   Reply
   • Catarina 9. januar 2021 at 10:23

    Jeg venter lige og ser hvordan det hele arter sig 😊
    Det bord jeg tænker på er dette:

    https://bit.ly/3nncj8k

    Reply
    • Abildjyden
     Abildjyden 9. januar 2021 at 10:29

     Wauw det var smart, har lige gemt linket.
     God lørdag/weekend til dig/jer 😊

     Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.