Fredag regnvejr

 

Dette er så den første “sommerferie” dag 2008. Dejlig morgenstund, vågnede uden vækkeuret, og tænk sig, jeg vågnede før det skulle ringe.

I dag trækker jeg i regntøj og gummistøvler, turen er omkring min tandlæge, ikke lige noget jeg er vild med, jeg måtte bestille tid før normaltid. Der er noget der ikke stemmer i min højre side, om det er hul, eller det er noget helt andet, det må jeg jo få bekræftet her kl. 10.00.

Den kære forsikring, det er omkring harmonikasammenstødet, nu skal jeg igen udfylde en skades anmeldelse, og ja, jeg skal lige fortælle, hvor mange bump jeg mærkede. Jeg har valgt at gå en tur omkring forsikringsselskabet, så jeg gør det rigtigt. Jeg ved jeg var omkring hende da vi udfyldte skadesanmeldelse og sendte den ind, måske kan hun forklarer hvorfor jeg skal udfylde 1 mere.

Nu vil jeg lige forbi min frisør, kan bare ikke se ud for pandehåret. Det er bare så dejligt at være godt tilpas.

Jeg glæder mig til dagen i dag, og de kommende dage/uger. Jeg bliver fyldt op med masser af gode oplevelser, masser af god selvværd. Jeg ser virkelig frem til, hvad denne “sommerferie” kan give mig. Jeg ved jeg vil gøre den meget givende, og sørge for den er god ved mit helbred.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.