Fredag

Hvad skal jeg give som kategori, er det hjemlige gøremål eller er det sundhed og velvære. Oprydring og udsmidning kan dækkes af begge. En masse bunker kan give stress, og når jeg nu så småt er ved at være nået bunden, vælger jeg at kalde det sundhed og velvære.
 
Weekenden bliver ikke noget vildt overdådig. Stille og rolig, ingen udskejelser, bare forkælelse af mit lille ego, (hihi).
 
På søndag har Jem og Fix tilbud på flyttekasser kr. 7.50 for de store og 5 kr. for de små. Det er jeg sikker på jeg ikke kan gøre billigere. Vil lige invitere en til frokost eller aftensmad, en der har bil, så kan jeg lige få hentet disse kasser. Cyklen er ikke det bedste til at transportere disse uformlige kasser. Tilbuddet gælder jo kun søndag.
 
Natten til mandag skal Thilde jo til Marmeris i Tyrkiet, hun glæder sig vildt meget, og det er lige hvad hun trænger til. Når jeg lige sådan ser ned over hendes aktivitet i udlandet, kan jeg kun tænke, shit, hun har prøvet meget taget i betagtning af der kun er en lille indtægt her i hjemmet, jeg har ikke kunnet hjælpe selv, hun har selv været meget villig til at have fritidsjob, så muligheden var der. Hun har været i Sverige flere gange, både med svømning og skole. Hun har været i Tyskland og svømme, Bulgarien med mig, Prag med skolen, Amstedam med skolen, og nu er det Tyrkiet. Dog har Thilde aldrig været på Bornholm, ellers vil jeg sige hun har haft mange gode oplevelser i DK også, hun har både oplevet Kbh. Aalborg, Skagen, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordsjælland som feriemål i DK, jo, glemte lige Fyn, dog har det kun været i forbindelse med svømning. Hendes største drøm som ferie er dog – Ferie i super sommervarme, et hav der er totalt blåt, hvor det er muligt at svømme sammen med både delfiner og minihajer. og selvfølgelig dykke til koralrev. Jeg ved hun når dette mål inden hun skal have børn. Jeg er meget glad for hun kom i gang med at svømme, dengang for nu 9 år siden snart. Denne målrettethed hun udviser for at opnå de mål hun brænder for, så lykkes det for hende.
 
Det var lige kort om Thilde, jeg vil bare lige sige det er ikke været smertefrit mellem hende og jeg, vi har haft vore ture, hvor vi begge har tudet, og sagt ting vi begge fortrød, jeg har virkelig været ked af hunkunne få mig derud, helt der ud i en afmagt, så jeg ikke kunne se klart hvad der egentlig foregik. Jeg har ikke været god til at tale med nogen af dem der står mig nært om dette, valgte at skrive dagbog i stedet for. Jeg talte dog med en der kunne sige nogle ting, hun bor desværre ikke her i Holstebro mere, dog er jeg da glad på hendes vegne hun er blevet gift med en vidunderlig mand. Hendes børn er fra 1981 / 1984 – mine fra 1985 / 1988, hun giftede sig med en mand der havde børn fra tidligere ægteskab, nøjagtigt som jeg  Hun gav mig virkelig guldkorn jeg kunne bruge, samtidig sagde hun også hvilke fejl jeg begik, eller bekræftede mig i, jeg fortalte hvor jeg mente min handling var forkert.
 
Dejligt at jeg nu kan sige det til mange flere, dele de oplevelser med mange andre, måske kommer der en reaktion, måske gør der ikke, det er bare rart at sige det meget højt (hihi). Det er også en form for oprydning.
 
Ønsker alle en fortsat god fredag, og weekend.
 
Kæmpe krammer fra Karin
 
 
 
 

No Comments

 • Sini 4. august 2006 at 13:13

  Hellou!

  Reply
 • Sanne 5. august 2006 at 00:04

  Hej søde
  Guuud hvor du er aktiv – ihhh altså helt vildt. Er grøn i hovedet af misundelse over at du har overskud til at knokle med oprydning osv..
  Smukt skrevet omkring din datter, det lyder skisme oss bare til at hun er en rigtig "perle" der skal ud og svømme med delfiner..Naturligvis er der altid i familier kriser, og det er rart at du også tør dele  dem med andre, for man bliver aldrig for gammel til at lære noget, og lytte til andre. Ved da godt at nogle gode råd, lige skal "fordøjes" først, især hvis det er en selv der har fjollet sig lidt – sådan har jeg det vist nok lidt endnu. Rigtigt god weekend til dig og pøj pøj med din ihærdighed, og dit projekt. Ha-ha, ja man kan altså ikke køre med de der flyttekasser på en cykel så lad endelig være med at prøve… *GGG*
  Stort knuzz herfra
  Sanne

  Reply
 • Anita 23. marts 2007 at 23:42

  Hej Karin
  Jeg sidder lige og læser denne blog og kan ikke lade være med at spørge.
  Har Thilde været ude at svømme med delfiner.
  Knus fra Anita

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak