Fredags tanker

8 dage til jul, solen skinner, desværre er der ikke sne endnu, men det har drysset.
Jeg er totalt storromantikker – andre vil kalde det pladderromantisk – men nej nej – at jeg forbinder julen med sne skal ingen pille ved. Kunne jeg bare engang prøve at opleve min drømmejul så skal den være som følger
Langt oppe i de norske fjelde, i en bjælkehytte, med åben pejs, bjørneskin på gulvet, og pister der er til mig "aldrig prøvet det". Her skal være julepyntet, og de mennesker der står mig nærmest skal være med. Det er drømmen.
Nå, jeg drømmer videre, det er ikke muligt i år, måske næste år *ss*
Sjovt nok, så er det ikke kun i julen jeg erfarer jeg er den romantiske type, jeg holder meget af en varm sjæl for både miljø, globalisering, menneskesyn, jeg kunne blive ved.
Jeg fik en vandremail det var en powerpoint med mange vise ord blandt andet
 
Kloge mennesker diskuteret ideer
Middelmådeige mennesker diskuterer hændelser
Dårlige mennekser diskuterer andre mennesker
 
Derfor går jeg op i politik, og derfor bliver jeg mere skræmt for at være dansker, der er desværre alt for mange af den 3. gruppe i folketinget i øjeblikket.
 
Tænk sig at der kan være forskel på mennesker om de har en anden religion, om de har en anden hudfarve. Alle har da ret til at være på denne jord. Der skal udvises respekt for alle mennesker uanset.
 
Der er ting vi skal passe på, det er langt fra alle jeg skriver her men…..
 
Janteloven – den er farlig skaber mange mennesker i gruppe 3
 
Jeg har brugt en sætning et utal af gange – behandel andre som du selv ønsker at blive behandlet.
 
Det var en stor roden sammen, men jeg har jo tiden, går hjemme og har masser af tid til at filosofere.
 
Kæmpe fredagskram til jer der ude
 

No Comments

  • sus 19. december 2005 at 15:25

    —-*-*-*-*—*-*-*-* –*———-*———-* -*———————–* –*——–JULE ——-* —-*—–KNUS!—–* ——*————-* ——–*———-* ———-*——* ————–* Her i vinteren, med vind sne, regn og sus Sender jeg dig et varmt og venligt knus og ønsker dig en glædelig jul.. Tak for din søde Forjul hilsen søde Karin :-)Jeg vil nu drage ud i Ikea og få den sidste gave købt så er jeg klar til julen …Skal dog ikke være hjemme over til min niece og holde jul og gud hvor jeg glæder mig som et lille barn …he he he ….kan du nu have en fortsat hyggelig uge og pas på dig selv ….KnuuuZ*SUS*

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.