Fremtidssikring

Sikke en over skrift. Det er sådan jeg føler det inderst inde. Pludselig kom der sådan en dyb varm indre ro, den kommer listende stille og roligt til mig. Nu er der fred.

Jeg er nu fremtidssikret med et fleksjob med 2/3 tilskud. Dvs. jeg skal ikke ud og stå, som jeg har stået i 4. mdr. Altså i en situation, hvor sygedagpenge melder, jeg skal ud i ordinær fuldtidsjob, eller du kan søge kontanthjælp, hvis altså det er muligt at få.

Jeg fik jo almisse, jeg havde heldigvis ikke en opsparing, og min pensionsops. var heldigvis låst. Bilens værdi er heldigvis stillet til kr. 50.000,- i dag. Min bil er jo ikke så meget værd. Derfor kunne jeg få lidt kontanthjælp. Beklageligvis er der visse ting jeg har udgifter på, der ikke er okay at have som kontanthjælpsmodtager, der er noget med forsikringer etc.

Nu skal jeg ikke tænke på disse 4. mdr. jeg har været i et “h……” sindsmæssigt. Nu vil jeg glæde mig i nuet. Nyde jeg har fået denne ro. Glæde mig over, jeg er fremtidssikret, frem til mimrekortet bestilles.

Nu vil jeg ud og trave en tur. Nyde den indre ro.

No Comments

 • jonna 3. februar 2009 at 15:52

  Det lyder godt at det er iorden nu, og der kan falde ro over at man ved om der er til dagen.

  Reply
  • abildjyden 3. februar 2009 at 22:26

   Jonna:

   Tak for de søde ord. Ja, roen kommer stille og rolig nu. Som sønnen sagde, sidste brik i puslespillet bliver den sidste dag i denne måned, når jeg kigger på det beløb der bliver sat ind på kontoen.

   Marianne:

   Tusind tak for de varme tanker. Det blev ikke helt det jeg besluttede. Jeg købte familiebåndet fra Pandora, den i sølv. Overskuddet eller rettere kr. 120,- går til de fattige afrikanske familier (Danmarks indsamling). Så har jeg gjort gavn, samtidig med jeg har forkælet mig selv.

   Reply
 • Marianne 3. februar 2009 at 18:01

  Dejlig læsning håber du fejre det med lidt godt til ganen 🙂

  Reply
 • Pia Charlotte 7. februar 2009 at 18:23

  Det er så dejligt at se at du er fremtidssikret nu. det gir tryghed i livet – og det har vi alle brug for. Knus pia-charlotte

  Reply
 • frnielsen 10. februar 2009 at 09:55

  Tillykke – det er skønt at få lidt ro på.

  Reply
 • abildjyden 10. februar 2009 at 14:15

  Pia Charlotte

  Tusind tak skal du have. Ja, det at have ro samt vished, er en vigtig brik i livet.

  frnielsen

  Tusind tak.

  Jeg skal huske hvorfor jeg har fået denne bevilling. glemte det i går mandag, kalenderen blev pakket for sort, eller var det mig der glemte at sige fra? Kroppen fortæller mig noget i dag, så jeg lærer stadig, husk nu, fornuftig planlægning og ingen genveje….

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak