Fridag

Jeg elsker mine onsdage, de er noget helt specielt. I dag er det ingen undtagelse.

Det jeg havde planer om blev slettet, jeg kan godt sige pyt, og det fordi Fridas dagplejemor var blevet syg, selvfølgelig er det muligt med gæstepleje, men jeg har jo en fridag, og de planer jeg havde kunne fint vente til en anden dag. Og lige nu sover hun jo en morgen/formiddagslur, og det var sådan hun blev afleveret.

Yngstes familie har lige overtaget et lille rækkehus. Der vil være ca. samme afstand mellem os som tidligere, 2,7 km. En dejlig lille travetur. De overtog huset i går, flytter en masse småting i dag, pakker ned, og gør klar til på lørdag, hvor “flyttefolket” møder ind. Jeg tager mig af både Otto og Frida på lørdag, og er der hvor der kan spises. Ved ikke hvor langt de når, om jeg har besøg af Otto og Frida søndag også, nu får vi se. Søndag er jo også dagen hvor yngstedatteren bliver 1 år ældre, 29 år helt præcis.

Det bliver dejligt for den lille familie, nu får de have, hvor børnene kan løbe ud og lege. Det bliver så godt, de får kortere til indkøbscenter, der er Kirke, børnehave, spejder nærmest i baghaven. Og cykel/gangsti over til mig.

Jeg har været lidt fraværende her på siden, der vil jeg fortælle lidt om på et andet tidspunkt. Tror ikke det vare så længe inden Frida vågner fra hendes lur, har fået lov til at lade hende sove, da hun er både forkølet og hoster en del, dog ikke syg af det.

4 Comments

 • Mette 15. februar 2017 at 15:22

  lyder hyggeligt med dem så dejligt tæt på:) Tillykke med yngstedatteren.

  Reply
  • Abildjyden 16. februar 2017 at 05:32

   Vi nyder det.
   Tak hvordan vi fejre det ved vi ikke endnu.

   Reply
 • Catarina 15. februar 2017 at 17:40

  Det lyder som en rigtig hyggelig fridag du har haft med lille Fidda og hvor er det bare vidunderligt for den lille familie at de nu har fået et hus med have til til de to unger han hygge sig i. Og endnu bedre er det, at det ikke er længere væk end hvor de boede før. 😀

  Reply
  • Abildjyden 16. februar 2017 at 05:46

   Det var en dejlig fridag. Vi hyggede os begge to.
   Det er en dejligt der ikke er længere, og det at kunne kombinere turen med at handle lidt er jo fantastisk 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.