http://dagbladet-holstebro-struer.dk/holstebro/video-froeerne-fik-en-omgang-hop-og-hujen.

Det er fantastisk, når ældre elever modtager nye. Det er en dåb, en velkommen til det nye der ligger foran dig.

Selvfølgelig er det ikke rart medens det står på. Det er det uanset hvad du/jeg tager hul på. Første dag er grufuldt. Hvis der ingenting sker, altså af sjove indfald, så vil det ikke være noget der vil blive husket. Der skal være noget ud over det sædvanlige, uanset, hvor ubehageligt.

Hvis du/jeg skal krydse ækvator eller lignende, så er der også en dåb, noget med indsmurt i alt muligt, der så afslutter med en tur i havet. Er det i en roklub, har de meget lignende dåbshandlinger. Jeg ved de findes, og jeg kender mange, der havde ondt i maven, havde det ubehagelig inden, nærmest paniske, bagefter, og når der kommer en ny, så er alt det negative glemt, og begejstringen for at døbe ny ankomne overskygger.

Det bygger bro mellem nye og “gamle”.

Husk kære bekymrede forældre – Lad være med at beskytte jeres børn så meget, det er så synd for dem. De har brug for disse skønne oplevelser, trods de virker skræmmende. Alt nyt er skræmmende, det der kommer bagefter, er så fantastisk.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.