At åbne en låge

Fredag, i går var det 1. dec. og der blev åbnet en låge flere steder. Julekalenderen med te, med lakrids og en lille fortælling. I Tv var der flere låger der blev åbnet.

Teen smagte

Jeg nød den første kop te, den smagte af mere, den var mild og blid, havde en dejlig julesmag. Den hedder White as Snow. Den var hverken for skarp, bitter eller sød i smagen, som det ofte kan opleves. Det var en smagsoplevelse jeg gerne vil gentage.

Johan Bülow

Denne kalender bød på en af mine favoritter. Det var en af de første fra Johan Bülows lakrids produktioner. Choc Coated Liquorice A, den smager så godt, altså efter min mening. Vi har jo forskellige meninger her, heldigvis, det er jo derfor, der udvikles nye oplevelser hos Johan Bülow, så der er lige den lakrids, der passer til dig.

En vinterbaders notater fra menneskehavet

En dejlig samtale med ham der sætter juletræet op på Rådhuspladsen, om hvorfor den pæneste side vender ind mod rådhuset og ikke ud mod pladsen. Om udfordringerne med at være langfingret og/eller trangen til at ødelægge. Dejligt de små grå lige kommer i sving. Denne lille fortælling giver stof til eftertanke, mulighed for at reflektere. Glæder mig allerede til dagens låge. Tusind tak.

TV med julekalender

Pyha sikke et overflødighedshorn af diverse julekalendere. Mig der er født og opvokset med et monopol, DR1. Nu er der ikke en kanal, altså af de danske, der ikke sender en julekalender. TV2 har endda 2 stk. Det der så gør forvirringen total er den ekstra julekalender på TV2 ikke bliver sendt samme tid hver dag.

 • DR1
  • Snefald
 • DR Ultra
  • Klassens jul
 • Ramasjang
  • Ramajetternes jul
  • Nissernes Ø (genudsendelse)
 • TV2
  • Alletiders Nisse (genudsendelse)
  • Tinkas juleeventyr
 • Charlie
  • The julekalender

Jeg faldt over et link hvor det er muligt at få hele sendefladen og ca. tidspunkter.

Håndbold

Om det bliver julekalderene eller håndbold jeg følger, ja, jeg har jo tidligere været tro mod håndbolden. Jeg har bare de senere år fravalgt håndbolden, eller skruet så langt ned for lyden, da det larmer alt for meget. Måske bliver det lidt af hvert, alt efter hvad der lige fænger.

Svømning

En ting er helt sikkert fra den 13 – 17 dec. følger jeg EM i svømning på kortbane, og ser det der er muligt at se. Jeg glæder mig til at følge alle de danske svømmere, ved der er en pige med her fra byen, det var der for øvrigt også da der var EM i Herning, det var en min yngste svømmede sammen med, denne gang er de jo lidt yngre. Det er kun Rikke M.P. der svømmede samtidig med min yngste, altså af pigerne.

Det er lørdag og weekend

Nu er der taget hul på lørdagen. Hvad den bliver krydret med udover julehygge med lidt pyntning i mit hjem, lidt indkøb, strik, julekalender, måske hygge med børnebørnene, det finder jeg snart ud af. Jeg er åben, og glæder mig til denne 2. december.

 

2 Comments

 • Catarina 3. december 2017 at 17:13

  Jeg er sket ikke begyndt på julepynten, har ikke noget kalenderlys eller adventskrans- intet, det er som om jeg slet ikke kan finde julen i år. Må se om jeg kan gøre noget de næste dage, for eller bliver det en trist omgang. 😉

  Reply
  • Abildjyden 4. december 2017 at 07:07

   Det skal du ikke tænke på, det kommer, lige pludselig har du også fundet kassen med julepynt frem. Sæt lidt julemusik på, og kort efter er jeres hjem også blevet pyntet op.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.