Gemt men ikke glemt

Min fødselsdag blev fejret i perioden hvor jeg manglede koncentrationen til at holde mig til fakta, så mine dejlige gaver fik jeg ikke vist frem. Jeg nyder ellers godt af flere af dem dagligt, the kruset og skålen pryder min hverdag, redondobolden er med i mine daglige øvelser, (vil du gerne have pdf filen med øvelser, så sender jeg det gerne). Billetterne til håndbold er blevet brugt, en fantastisk aften. Gavekortet venter lige lidt endnu, og bogen venter lidt endnu, jeg fik nemlig flere gavekort og derfor

Lidt af pengene blev brugt på bogudsalg – og det var ikke kun de 5 jeg fik i kurven

Jeg fik også lige Hanne Vibeke Holst – Knud Den Store med i posen. Ved at gå på bogudsalg fik jeg en besparelse på kr. 1700,- ved køb af disse 6 bøger, en besparelse på kr. 85%. Nu har jeg sommer underholdningen mht. læsestof, tror jeg nok, kan jo falde over en bog eller 2 mere hihi.

Fik også lige et par cowboybukser, glemte at tage billed, men skidt pyt, det er et par i basis regi, og de er ganske almindelige.

Fødselsdagen blev fejret sammen med yngste, hun var hjemme på jule/vinterferie i februar, nyt semester begyndte den 17. februar og eksamen for 3. semester blev afsluttet med topkarakter, sidst i januar. Vi har fødselsdag med 4 dages mellemrum, så vi har fejret dem sammen i de 26 år hun har levet J

8 Comments

 • Madame 23. marts 2014 at 09:51

  Det lyder som den dejligste fødselsdag og med skønne gaver! Tillykke til både dig og yngste. Du kan glæde dig til Hanne-Vibeke Holsts bog om faren – den er simpelthen fantastisk.

  Reply
  • Abildjyden 23. marts 2014 at 10:11

   Tusind tak.
   Fødselsdagene var jo i februar, så derfor gemt men ikke glemt 😉
   Jeg glæder mig også meget til den, og da den lå der til bogudsalget, og ikke var kommet hverken til jul eller fødselsdag 😉

   Reply
 • Catarina 23. marts 2014 at 14:39

  Hvor er det bae nogle skønne skønne gaver du fik i fødselsdagsgave. Og bare det at der var mulighed for at yngste osse kunne fejre dig, må næsten blive den støreste gave af dem alle.
  De bøger du viser er alle nogle som jeg også gerne vil læse når jeg er færdig med de stakke jeg allerede har samlet. Dejligt med så meget skøn læsning til foråret og sommeren. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 24. marts 2014 at 07:16

   Tusind tak.
   Det var så vidunderligt at have hende hjemme.
   Jeg glæder mig også til bøgerne. altid dejligt at have nogle bøger liggende, der venter på at blive læst, lidt forskelligt 😉

   Reply
 • Annemette 24. marts 2014 at 15:01

  Skønne gaver du har fået og det var da dejligt at datteren lige var hjemme, så i kunne fejre sammen 😉

  Reply
  • Abildjyden 25. marts 2014 at 07:58

   Det var fantastisk at have yngste datteren hjemme, at vi så lige var så heldige at fejre vore fødselsdage inden hun smuttede syd på igen, var så vidundeligt ♥

   Reply
 • Lene 25. marts 2014 at 04:52

  Hold da op i en dejlig gaveregn og gode bogkøb tillige. Det er dejligt at have børnene hjemme og når I så endda kunne fejre fødselsdage sammen, så kunne det ikke være bedre 🙂

  Reply
  • Abildjyden 25. marts 2014 at 08:05

   Det er vidunderligt at have børnene hjemme. Det er der er liv, på en helt anden måde, deres smådrillerier, deres kærlighed til hinanden.
   Det er altid dejlig med en mulighed for at vælge, hvilken bog der skal ned fra hylden 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.