Glædelig lillejuleaftensdag

Nu har det stået i traditionernes tegn i 23 dage, de kommende dage bliver ikke bedre. December er en måned hvor der er mange traditioner, julefrokoster med arbejde, med vennerne, med diverse foreninger etc., juleglögg og æbleskiverne med familie og venner, og på jobbet, og i diverse foreninger. Gavebytteover til diverse i familien så det er mest praktisk.(altså så gaverne er de rette steder juleaften). Gaveindkøbsturen, bagedag, konfektdag, og foreberedelse af diverse traditionstro retter til julefrokosten. I min familie er der hjemmelavet sylte, rullepølse, medister, leverpostej, og kål (Kålen består af hvidkål der koges meget meget mør, køles ned, klemmes fri af vand, hakkes og fryses ned. Tilberedningen er meget langsom opvarmning, med margerine og piskefløde, serveres med stribet flæsk og medister, og husk kanel og sukker, rødbeder og sennep.)
 
Jeg er i dag 48 år, har endnu ikke prøvet at fejre julen uden mine forældre, her er der en gode ved at være enebarn, og traditionen tro, skal vi være sammen igen i år. Kim tager med mig, det er ellers deres far år mht. julen, Kim har ikke fundet fred til at tage tråden op med hans far, håber det bliver bedre.
 
Det at juleaften og familiejulefrokosten ikke skal være hos mig, men hos mine forældre, det giver en hvis fred, jeg behøver ikke ændre køleskabstruktur, det kan stadig være gabende tom, bare der er noget ost, så kan jeg klare enhver ubuden gæst. Og kan de ikke lide det, så må de undvære. Jo der er en pebernød og lidt slik fra julegaven fra firmaet.
 
Nu må i alle hygge jer den sidste dag før den totale ro sænker sig over familien Danmark.
 
Julekram fra Karin
 
 

No Comments

  • Anita´s Linkspace 23. december 2006 at 11:00

    Findes han, findes han HER
    Glædelig Jul fra Anita

    Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak