Glæder der krydre skæve dage

Lånt af yngste 1

Dejligt der er så skøn en familie lige om hjørnet, der kan krydre min hverdag, når dagene godt kan være lidt skæve. Jeg bliver så glad, rørt og fyldt med kærlighed. Lånte lige dette billede fra yngstes fb. Dem jeg får via snapchat, kan jeg ikke dele, de forsvinder jo bare sådan, vupti, efter 10 sekunder eller hvad hun har valgt at give mig.

Lånt af yngste 2

En dejlig hilsen fra en lørdag eftermiddag, hvor en lur var påkrævet, far og søn. Det er sjovt, bettemanden selv forsøger at vende sig til denne fosterstilling, han sover bedst, når han ligger sådan, bliver han puttet på ryggen med næsen i sky, bliver søvnen ikke så intens, iflg. forældrene.

Nu har yngste fået sovet ud, efter de meget hårde dage mandag og tirsdag, mælken flyder, bettemanden spiser, sover og vi gentager lige, spiser og sover. Og som yngste sagde, så bliver der leveret godt i bleen.

Her går tiden med at nyde denne dejlige prins – passe jobbet, omkring den første er der altid masser at se til som regnskabsassistent, når der så falder lidt skæve dage ind, hvor det hele ikke lige går op i en højere enhed, så er det vidunderligt at kunne ringe eller kigge forbi den lille familie.

Den lidt tossede mormor mente at prinsen skulle ned og se julemanden tænde det store juletræ i Åen. Billedet er lidt misvisende, for træet er meget større en det ser ud, og dog, se de mennesker på den anden side af åen, så er forholdet jo bedre. Lyskæden er 1200 meter, og dette billede er taget knapt 1. minut efter med min mobil (Iphone 5) – ikke verdens bedste kamera. Reflekserne er fantastisk på barnevognen, er ganske vist bekræftet her J

Nyder at krydre hverdagen med et visit hos oldemor – det var prinsens første tog rejse, han opdagede det ikke, var bare så mild og dejlig, fik en tør ble, lidt at spise, og fik kigget og smilet til oldemor, en dejlig gave at få med. Vi fik sludret og planlagt. Han var så dejlig nem at have med. Og far fik lov til at tage en længere løbetur mens vi var væk, og det ved jeg han nyder. Vi ved alle at Oldemor ikke er så mobil, og få hende med til barnedåb, ville ikke være muligt, og da hendes fødselsdag lander i den mdr. hvor tankerne for dåben skulle forestå, og det tilfældigt var en søndag, så var det nærliggende at spørge, og alle synes det var en god ide. Så nu er dåben på plads.

Søndag formiddag fik yngste og jeg et par timer sammen til lidt juleindkøb. Super hyggeligt.

Mandag og tirsdag var rimelig stressende på jobbet, hovedet var ved at eksplodere begge dage, så min onsdag, min fridag sov jeg mere eller mindre væk. Fik intet lavet, men kan mærke min torsdag morgen, bare den går i mit tempo, er fantastisk, og hovedpinen er væk. Efter 3 dage. Nyder det virkeligt.

 

8 Comments

 • Madame 4. december 2014 at 09:43

  Det var dejligt at læse, Karin – og sikke nogle smukke billeder! Er det din mor, der sidder med den lille prins?

  Reply
  • abildjyden 4. december 2014 at 09:50

   Tusind tak Gitte. Ja, det er min mor der sidder med lilleprinsen.
   Hun er meget hårdt ramt af KOL og slidgigt. Dog klarer hun sig fantastisk taget alt i betragtning.

   Reply
 • Catarina 4. december 2014 at 10:53

  Skønne skønne billeder og hvor er det dejligt at den lille familie har det godt og at Lilleprinsen sover som “meget” 🙂
  Når du tager billeder med mobilen skal du slå blitz/flash fra og vælge HDR, det giver meget bedre billeder. 🙂
  Hvornår skal han navngives/døbes og ved du allerede havd han skal hedde?

  Reply
  • abildjyden 4. december 2014 at 18:36

   Tusind tak. Det er fantastisk han sover så godt,så han kan vokse sig stor og stærk. Sundhedsplejersken roser også. 🙂

   Tak for dit råd, har jo lige fået en IPhone 5 foræret. Har lige prøvet dit råd bare for sjov, og kan se forskellen straks. 🙂

   Barnedåb bliver søndag den 18 januar, og nej, navnet er en hemmelighed.

   Reply
 • Catarina 5. december 2014 at 08:25

  Godt det virkede for dig og dejligt at du har fået den foræret, det er altid dejligt at få noget nyt, som ikke koster. 😀
  Det bliver spændende hav navnet bliver. 🙂

  Reply
  • abildjyden 6. december 2014 at 10:54

   Tusind tak. Altid vidunderligt at modtage gode fif. Jeg er jo også blevet flittig bruger af FedMe – og i går hørte jeg om en app hvor man kan have alle diverse nøglekort etc. liggende – både med brugernavn og kortet. Den er dobbelt kodet, fik bare ikke navnet på den, var nemlig optaget af noget andet, så det var med et ½ øre der blev lyttet. Måske kender du den, og allerede har en mening om den. For sikkerheden skal være i top, hvis jeg springer på. 🙂

   Jeg fik lige bekræftet mellemnavne og efternavn i går. Altså rækkefølge, da det er 3 navne, mit, min ex mands og faderens mellemnavn, de har begge et sen navn sidst, og dem har de ikke videregivet. Hvilket jeg godt var klar over. Jeg har jo selv fjernet sen navne, både mit barndoms, og mit gifte (det har yngste også med).

   Reply
 • Tina Liel 9. december 2014 at 13:17

  Dejlige billeder. Hvis I bruger Whatsapp applikationen til mobil gemmer den billederne. Rigtig god app også til gruppe chats! Knus søde!

  Reply
  • abildjyden 13. december 2014 at 10:33

   Tusind tak søde.
   Jeg prøver mig frem. Yngste viste mig lige hvordan hun gør, og det fungere ved still billeder, video må kunne lade sig gøre med whatsapp, jeg vil prøve mig frem i juleferien 🙂

   Reply

Skriv et svar