Glæder i hverdagen

Ugen der er ved at nærme sig afslutningen, har budt på mange ansigter, mange der ikke passer, nogle jeg gerne vil bevare, og andre der skal have justeringer.

Det vigtigste er jeg har fundet roen til at få min nattesøvn igen. Jeg har det fantastisk når jeg har udsovet J

I går blev planerne ændret en smule, babysvømningen blev slettet, en forkølelse – hoste etc, dog uden feber er ramt yngste samt yngste barnebarnet, det skal ikke blive værre, derfor ændrede vi planer, og tog en tur i Bilka. En køre/voksi pose skulle anskaffes. Priserne ligger meget spredt, Bilka reklamen havde en på bud fra i går lørdag, da vi stod og ikke kunne finde den, og fandt en medarbejder, blev vi informeret om det var en der kunne købes via nethandel. Yngste er ikke helt glad for 100% nethandel, hun vil gerne føle produktet, og nu hvor forkølelse etc., er ramt, så skulle der handles nu. Der var en anden på bud, en vi kunne tjekke, mærke og føle på. Nu er dynerne i tørretumbleren, og snart klar til brug.

Yngste barnebarnet fik en børne bolle – Det er så hyggeligt og smager vidunderligt. Det der ligger i plastik på barnevognen er køre/voksi posen.

Børnebolle

Børne bolle

Lidt rester hm....

Lidt rester hm….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Comments

 • Cataeina 20. september 2015 at 17:13

  Aii hvor han hygger, ham den lille lækkermås 😀
  Dejligt at I fik en kørerpose også selvom det ikke var den I først havde et i reklamen. Nogle gange skal der bare noget til NU og dejligt den kom i hus. Men øv da med forkølelse og hoste. Håber de begge snart er på toppen igen. God bedring til dem 😀

  Reply
  • Abildjyden 21. september 2015 at 07:46

   Den er vasket og er nu en fast inventar i barnevognen, dog ikke mere fast end den kan flyttes til baby joggeren, for der bliver der jo også behov.
   Det er ikke lækkermåsen der hoster, det er heldigvis kun en forkølelse/uden feber (han gider ikke få pudset eller fjernet “snot” – der bliver han gal). Min yngste hoster så meget om morgenen at morgenmaden/kaffen etc. kommer op/det er også uden feber, måske skal hun have et spark til lægen. Nu er der travlhed med pædagogik eksamen.

   Reply
 • Pia 20. september 2015 at 17:34

  Håber du får justeret lidt mere hen ad vejen. Det lyder i al fald som en hyggelig weekend og bevarer din gode nattesøvn.

  Reply
  • Abildjyden 21. september 2015 at 07:48

   Justeringerne kommer stille og roligt, Rom blev ikke bygget på 1 dag. Små step er bedre, på den måde bliver det vedvarende, siger de “kloge”.
   Endnu en dejlig nat og vågner før vækkeuret. Fantastisk – det er længe siden jeg har prøvet det på en mandag.

   Reply
 • Mette 20. september 2015 at 19:02

  Vi var glade for vores voksipose:) Det er jeg sikker yngste også bliver:) God bedring.

  Reply
  • Abildjyden 21. september 2015 at 07:50

   Jeg krydser fingre for helbreddet hos yngste, en forkølelse hos yngste barnebarnet, skal nok forsvinde. Der er købt natdragt i uld, og nu voksiposen der kan flyttes fra barnevogn til baby jogger.
   Tusind tak.

   Reply
 • Madame 25. september 2015 at 07:50

  Dejligt at du har fundet roen og fået din nattesøvn igen!
  Og så I da rigtigt hygger jer – skønt!

  Reply
  • Abildjyden 29. september 2015 at 08:21

   Kære Gitte – Jeg nyder virkelig at kunne sove og det hele natten, det er så vigtigt.

   Jeg stornyder at yngste inddrager mig så meget, og giver mig lov til at nyde barnebarnet.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.